Lankiausi Motinystes centre ir gimdziau AK. Esu laaaabai patenkinta viskuo. Motinystes centre padaro visus tyrimus ir jie ieina i vizito kaina. Ir bent jau mano gydytoja buvo superine. Tai pas ja ir gimdziau. Labai padejo per gimdyma. Tiesa, atvaziavom pasitikrinti apie 23h ir mane pagulde i palata. Buvo naktine pamaina. Tai naktine gydytoja nelabai patiko. Nemaloni tokia pasirode, mat jos grozio miegui sutrukdziau turbut... Paryciais perkele mane i gimdykla, o apie 7h vyras paskambino mano gydytojai ir ji atvaziavo. Dar kaip tik pamaina pasikeite, tai akusere gavau na nerealia!!! Labai ji man padejo. Ir labai kantri, svelni, rupestinga buvo. O as kaaaip rekiau, visas gimdymo skyrius turbut skambejo
Rekiau ir atsiprasinejau, kad kitaip negaliu, nes labai skaudejo. Pasiryzau gimdyti be epiduro. Bet nesigailiu. Antra gimdysiu irgi be jo. Ir pogimdyvine prieziura esu patenkinta. Nebuvau pamirsta, bet ir niekas labai i akis nelindo. Jei ko reikedavo, susirasdavau akusere, klausdavau ir visuomet gaudavau atsakyma. Ir antra gimdysiu AK ir pas savo gydytoja
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus