mazulia parašė:
Sveikute mamyte![]()
Tavo situacija man labai primena maniskeMazyle budama tokio amziaus, taip pat naktimis keldavosi kas valanda kas dvi, zysdavo gal 5 ar 10 minuciu tik ir toliau miega ir vel uz valandeles keliasi ir taip visa nakti, o dienos metu galedavo laisvai isbuti po pora val. be (.)
![]()
Man aplinkiniai dalino stai tokius patarimus: jei nakti mazoji pradeda zirzenti, neskubeti duoti papulio, luktelti bent minutele, nes ji gali pazirzenusi sekmingai toliau miegoti, jei lovele salia galima paglostyti, o jei visdelto nubunda pasiulyti vandenuko, gal vaika stiesiog nori atsigerti. Taip pat aiskino, kad tokio amziaus vaika jau galiu iskraustyti i atskira kambari, atseit naktimis mazoji jaucia mano ir MP kvapa del to neramiai miega ir daznai nubunda.
Man nei vienas is siu patarimu nepadejo dejaBet tai nereiskia, kad ir tavo maziui nepades
viska isbandykit
o jei nieka snepades, poatarciau nusiraminti, atsipalaiduoti ir per daug del to nepergyventi, o leisti teketi sava vaga, tada ne nepastebesi, kaip viskas ims keistis
![]()
Po metuku mazoji pradejo keltis tik pora kartu per nakti, veliau tik karta, o dabar mazajai 1,7m ir ji jau antra naktis ismiega visa nakti nepabudusi![]()
Stiprybes ir kantrybes![]()
aciukas uz atsakyma
is isvardintu variantu mums niekas nepadeda
vandenuko negeria
soskyte issitraukes sveicia per kambari
nesiojimas nepadeda, glostymas irgi... palaukiu kelias minutes, bet tada jis dar labiau isiverkia ir bando kisti savo rankytes i burnyte
siandien kazkaip atsisedus permasciau, kad aj... kol maitinu, tai tegu ir valgo jis taip. na migdysiu su (.) kam dabar man ji stresuot... nutraukinet naktinius maitinimus, po kiek laiko is vis nutraukt viska...
tegu miega su manim, o kai jau nutrauksiu, tai nutrauksiu viska. bus vienu metu vienas atpratinimas... na streso neturetu but dvigubai daugiau, nes diena jis tikrai gali pabuti ir be Mp
jei nepasiulyciau pati, tai net neprasytu
o as vis tik nuo metuku jau galvoju nutraukt palaipsniui... kiti sako patys atsisako. gal ir su maniskiu taip bus... na o jei sunkiau seksis, tai manau iki 1,5 metu tikrai sugebesiu nutraukt... juk laiko bus uztektinai
6 menesiai

nors anksciau mielai jas kirto. ko tik neisbandziau ir kokiais pavidalais as jo nepateikineju, ji vistiek nebevalgo darzoviu, tik zalia agurka mielai griauzia.