dayaNuray parašė:
kiek pasikalbi su kuo, tai retas atvejis, kad taip ima ir miega visa nakti. vieni daugiau keliasi, kiti maziau, bet tai labai normalu.
bet kaip vaikui tik šeši mėn,o mama rašo,kad vos ne tik tinginės naktim maitina tai siaubas kažkoks,atrodo atims papulį,įkiš soskę ir miegos ištisas naktis vaikas
aš naktinius maitinimus 11 mėn nutraukiau,ir atrodė,kad teisinga,bet db gal kitaip elgčiausi,dar tokia mažutė buvo,nu ir ką,jai tuoj trys,o dar budinėjasi naktimis,tikriausiai tinginė esu,kad režimo nesugebu įvest savo vaikui

Juk sakiau - nera vaiku auginime vienos tiesos. Jums tinkama atrodo maitinti naktimis, o man tinkama atrodo nemaitinti naktimis. Nezinau, gal mano vaikas bus isskirtinis ir nesutiks miegoti naktimis, bet mano aplinkoje kas atpratino nuo naktiniu maitinimu, tai is atpratino. Jeigu vaikas pabunda, nes jam kazka suskausta ar susapnuoja kosmara, tai yra vienas dalykas. As ir nesakau, kad mano vaikas miegos kaip uzmustas visada. Bet sakau, kad jeigu jis kelsis, tai jau nebe valgyti.
Sioje temoje juk kalbama ne apie naktini miega, o apie naktinius maitinimus!!! Butent nuo ju as ir planuoju atpratinti vaika ir ivesti MAITINIMOSI ritma.