paulita777 parašė:
Labai grazios sukutes uz fantastiska kaina!
man irgi patiko
paulita777 parašė:
Labai grazios sukutes uz fantastiska kaina!
man irgi patiko
Emilija76 parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/6480772172.html?orderId=65681771987239 cia nuoroda tos sukneles
Oi, taigi prie kiekvieno dydzio visi matmenys pateikti, reikejo viska ismatuot, nupaveiksluot ir surasyt skirtumus ir pardavejas gaus sutikti, kad matmenys neatitinka.
rita709 parašė:
Viskas ok, grazins tiek, kiek praset.
Ar tikrai???
paulita777 parašė:
Jetau, kaip grazu! O svarbiausia zaviuosi, kad mazos mergaites jau nuo tokio amziaus sugeba suprasti rubu grozi, buna laimingos, kai jas papuosiAuginu sunu - ta…
mano sunui ziauriai svarbu, kaip ji aprengi
vezliuku nindziu dzemperis, makvyno marskineliai, piktuko kelnes (kur ant kelniu uzpakalio toks piktas veidukas)
be sansu, neikisi jam bet ko
del to labai dziaugiuosi aliexpress'u
didelis pasirinkimas visko, kas jam patinka
...Orchidėja... parašė:
Ar tikrai???
kai man buvo panasi situacija, as pridejau komentara, kur parasiau, kad reikalauju pilnos sumos.
persimonas parašė:
kai man buvo panasi situacija, as pridejau komentara, kur parasiau, kad reikalauju pilnos sumos.
Ir grazino?
...Orchidėja... parašė:
Oi, taigi prie kiekvieno dydzio visi matmenys pateikti, reikejo viska ismatuot, nupaveiksluot ir surasyt skirtumus ir pardavejas gaus sutikti, kad matmenys neatitin…
taip ir padariau :), pardavejas sutiko su gincu ir man grazins visa suma
...Orchidėja... parašė:
Ar tikrai???
100%
Emilija76 parašė:
gavai dar pora siuntinuku, nuotraukas ikelsiu truputi veliau, nesuprantu kodel kai palieku atsiliepima, man raso kad atsiliepimo nepalikau ir tam turiu 30 d. Ka as …
Del feedback'u man kartais irgi kyla klausimu. Galima nueiti i skilti Manage Feedback, kur matosi visu atsiliepimu statusai.
Beje, as neseniai pastebejau, kad kai kuriuose produkto puslapiuose nera mano atsiliepimu. Nors as tikrai palikinejau ir jis buvo teigiamas. Matyt kazkas blogai ten veikia.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai