Meshka parašė:
Persalimas (greiciausiai virusas) tikrai panasu yra, o ar laukiates be nestumo testo arba hcg tyrimo neaisku.
Ber jeigu nuo liepos menesio sirgta, galbut tikrai neturetu buti nestumas?🫣
Meshka parašė:
Persalimas (greiciausiai virusas) tikrai panasu yra, o ar laukiates be nestumo testo arba hcg tyrimo neaisku.
Debemi parašė:
Jeigu liepos men butumete pastojus, tai jau butu apie 3 men nestumas, tikrai jaustumete kokius nors pozymius. Juolab kad extrine tablete ir kontraceptines tabletes po to naudojot, tai tikrai sansu praktiskai nera kad laukiates.
Meshka parašė:
Jeigu liepos men butumete pastojus, tai jau butu apie 3 men nestumas, tikrai jaustumete kokius nors pozymius. Juolab kad extrine tablete ir kontraceptines tabletes …
Labai Jums ačiū, nuraminote mane! Gražaus Jums savaitgalio❤️❤️
Debemi parašė:
Labai Jums ačiū, nuraminote mane! Gražaus Jums savaitgalio❤️❤️
Dekui, ir jums grazaus 🌷
asarelle01 parašė:
Atejau patarimu. Man 42.mm visada kaip laikrodukas, 28d,nei ilgiau nei maziau. Dabr menesines veluoja 8d. 3 testai neigiami. Kraujo tyrimui gavau vieta tik penktadi…
Galbut sirgote, arba daug streso turejote, arba pradejote/nustojote gerti kokius nors vaistus ar papildus, del to veluoja ms. Arba gal tiesiog del perimenopauzes, nes amzius jau toks kad perimenopauze pradideda ir ms ciklas siek tiek issiderina
asarelle01 parašė:
Atejau patarimu. Man 42.mm visada kaip laikrodukas, 28d,nei ilgiau nei maziau. Dabr menesines veluoja 8d. 3 testai neigiami. Kraujo tyrimui gavau vieta tik penktadi…
Palaukit kraujo tyrimo, kitaip jau nebus ;) bet gali jau ir menopauzė būt .
Meshka parašė:
Galbut sirgote, arba daug streso turejote, arba pradejote/nustojote gerti kokius nors vaistus ar papildus, del to veluoja ms. Arba gal tiesiog del perimenopauzes, n…
Savijauta lyg va tuoj tuoj prasides, pamaudzia nugara, pilvo apacia,kazkaip keistai viskas.. Dar kai drauge pastojo 44,man isvis susisuko galvoj. Per visa gyvenima nera taip buve, tai panikuoju dabar🙈🙈
justemur parašė:
Palaukit kraujo tyrimo, kitaip jau nebus ;) bet gali jau ir menopauzė būt .
Dariausi katik menopauzes testa-neigiamas
asarelle01 parašė:
Dariausi katik menopauzes testa-neigiamas
Menopauze prasideda tada kai nebuna ms 12 menesiu. O iki tol gana ilga laika (3-7 m.) buna vadinamoji perimenopauze, t.y., pereinamasis periodas kuomet mazeja moterisku hormonu kiekis, ms gali issiderinti ir ilgainiui nutruksta, vyksta ir kiti kuna pokyciai, kaip nemiga, nervingumas, karscio/salcio bangos ir pan.
Menopauzes jums nera, bet perimenopauze tiketina jau prasidejus arba prasideda. Man irgi beveik 42m, ir pagal pojucius perimenopauze jau jauciu apie 1-1,5 metu.
Koki menopauzes testa darete? Kaip jis daromas - is kraujo laboratorijoje, ar vaistineje galima isigyti?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai