Lady1 parašė:
Išvadas į e-sveikatą pateikia. Rekomendacijas duoda individualias pagal kiekvieną vaiką.
Tai va gydytojas gydytojui ne lygus. Vienas sako viena kitas kita
Lady1 parašė:
Išvadas į e-sveikatą pateikia. Rekomendacijas duoda individualias pagal kiekvieną vaiką.
Googa parašė:
Sveiki, mes i vrc kreipemes 3 mėn, 4 mėn gavom reabilitacija dvi savaites, itarinėjo kad su raida kažkas negerai, aš pati galvojau kad autizmas , nes silpnas akiu kontaktas buvo ir mažai labai šypsojosi, domino medžiu lapai, labiau daiktai nei žmones. Bet nuo 8 mėn keistis viskas pradėjo, dabar mums 17 mėn , labai linksmas vaikas, viską supranta, akiu kontaktas geras, jau kalba nemažai, nori bendravimo, vedasi kartu žaisti. Aišku su gyd visada yra gerai pasikonsultuoti, gal kokiu mankstu, užsiemimu duos kurie tikrai nepakenks vaikučiui. O šiaip palinkėsiu labai nepergyventi, vaikai labai greitai keičiasi, atrodo viena diena to nedaro o bats ir kitą dieną padaro.⚘🤗
Ligitukas333 parašė:
Sveiki, mes i vrc kreipemes 3 mėn, 4 mėn gavom reabilitacija dvi savaites, itarinėjo kad su raida kažkas negerai, aš pati galvojau kad autizmas , nes silpnas akiu k…
Sveiki, aš taip pat norėčiau į tą pačia tema pasisakyti,jog viskas pas tokius mažiukus greitai keičiasi. Mes buvom raidos centre nuo 7 mėn. Tikrino net keli ergoterapeutai psichologai jie visi teigė, jog panašu į autizma, žinoma patarė kaip užsiimti. Šiuo metu sūnui 13 mėn. Jis labai daug supranta, šypsosi, duoda bučkį rodo visiems labas, ate. Sako žodžius: mama, tete, čia, empa (lempa) ir šaukia šunį vardu viska sako sąmoningai. Taippat myluija labai kitus vaikus apkabina pabučiuija. Žinoma lempomis susidomėjimas niekur nedingo pirma kur nors atėjas visvien lempas pastebi ir prašo kad įjungtų arba pats nueina įsijungti jei pasiekia na ir pas jį silpnesnis akių kontaktas. Viskas pasikeitė maždaug 10men.
Pupsė parašė:
Sveiki, aš taip pat norėčiau į tą pačia tema pasisakyti,jog viskas pas tokius mažiukus greitai keičiasi. Mes buvom raidos centre nuo 7 mėn. Tikrino net keli ergoter…
Gavau siuntimą pas neurologas į rc. Bet kai skambinau eilė kosminė. Įrašė į laukiančiųjų sąrašą
Googa parašė:
Kad mūsų gyd nelabai ką mato. Visi vaikai skirtingi, Ale sveria daugiau, prie tinginio. Prašiau masažo - davė, mūsų poliklinikoje. Bet mano akimis ten tik paglostym…
Manoji visus 10 kartų prarėkė, bet kinzeterapiautė nepasidavė. Ropojimui mums labai padėjo batukai, buvo jai puiki atrama ir negalėjo netaisyklingai koju laikyt
Googa parašė:
Gavau siuntimą pas neurologas į rc. Bet kai skambinau eilė kosminė. Įrašė į laukiančiųjų sąrašą
Patarčiau jeigu neramina fizinė raida, tai kol lauksite eiles i vrc , pasiieškoti kinezeterapeuto ir palankyti užsiemimus, tikrai nepakenks, arba bent per YouTube pažiūrėti kaip galima vaika paankstinti, tikrai yra visokiu video.
Mamos sakykite, kokie jūsų vaikiuikai buvo pirmus gyvenimo metus? Ar buvo kokie požymiai, kad kažkas ne taip? Maniškis nereaguoja į garsą, nesuka galvos barskucio link 1men, mum.. Aš jau gal perdėtai reaguoju į viską, mat su pirmagimiu turėjau bėdų, užtat dėl visko pergyvenu
Do Vi Lė parašė:
Mamos sakykite, kokie jūsų vaikiuikai buvo pirmus gyvenimo metus? Ar buvo kokie požymiai, kad kažkas ne taip? Maniškis nereaguoja į garsą, nesuka galvos barskucio l…
Mano vaikas iki metų buvo visiškai neurotipinis. Laiku viską pradėjo daryti, anksti pradėjo vaikščioti, puikiai reagavo į žmones bei juos kalbino. Po metų prasidėjo pokyčiai. Dabar turime vidutinio sunkumo autizmą. Vaikui 2 metai.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto