-angeliuke- parašė:
taip, yra blogiau kai mamos minusinė, o tėčio pliusinė. Pas tave kitas atvejis ;)
Tai zinoma mastau ir sau gero ir jum visom tik gero:)aciu uz atsakymus
-angeliuke- parašė:
taip, yra blogiau kai mamos minusinė, o tėčio pliusinė. Pas tave kitas atvejis ;)
Sameja parašė:
Nėra už ką. Tam ir esame čia, kad dalintumėmės žiniomis ir būtų lengviau laukti mūsų angeliukų
kvieciame prisijungti www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-optimistiskos-vasaros-mamos
Laba diena, norėjau pasiteirauti Jūsų patarimo: ar jau turėčiau kreiptis į medikus (tiesiog dėl lašelinių sulašinimo) jeigu nepavyksta nieko suvalgyti daugiau nei parą laiko? Ar tai negali pakenkti vaikeliui? Pavyksta gerti tik vandenį, o kažką suvalgius iš karto pykina.
Ssaulėta parašė:
Laba diena, norėjau pasiteirauti Jūsų patarimo: ar jau turėčiau kreiptis į medikus (tiesiog dėl lašelinių sulašinimo) jeigu nepavyksta nieko suvalgyti daugiau nei p…
Jei geri pakankamai nebutina, gerk sulciu. Lasines pagrinde skyscius atstato bet "nepamaitina" Pasistenk geriau pati ka nors suvalgyti, para dar nepavojinga. Sugrauzk koki dziuvesi. Pati po truputi turi uzvesti savo organizma, bet jei jautiesi labai apatiska, mieguista ir nusilpusi tada kreipkis. Gali skirti vaistui, kurie slopina pykinima
Ssaulėta parašė:
Laba diena, norėjau pasiteirauti Jūsų patarimo: ar jau turėčiau kreiptis į medikus (tiesiog dėl lašelinių sulašinimo) jeigu nepavyksta nieko suvalgyti daugiau nei p…
Aš nemanau, kad ją lašintų, nes pykinimas ir svorio numetimas neštumo metu kiek skaičiau yra normalu pačioje pradžioje. Gal bandykit atrasti produktus nuo kurių nepykintų, tarkim aš pamėgau kefyrą, obuolius.. Nors didelių pykinimų neturėjau, jaučiausi ganėtinai gerai, gtačiau šie produktai padėjo sumažint šleišktulį.
Nebūna taip blogai kasdien, tačiau viena diena į savaitę būna košmariška. Skysčius geriu, kol kas jaučiuosi silpnai, bandysiu per pietus prisiversti nueiti papietauti (kažko lengvai), galbūt apgausiu save kaip nors. Taip pat dažnai galvą skauda (ne itin smarkiai, bet vistiek vargina), praeitą savaitę galvą skaudėjo beveik keturias dienas iš septynių, Sako laukiantis nėščiųjų akys švyti, spindi, kol kas man tas netinka, nes vis kažkokie blogumai kamuoja, jei ne vienas, tai kitas...
Ačiū už patarimus
Ssaulėta parašė:
Nebūna taip blogai kasdien, tačiau viena diena į savaitę būna košmariška. Skysčius geriu, kol kas jaučiuosi silpnai, bandysiu per pietus prisiversti nueiti papietau…
na po 13 sav turėtų viskas pasitaisyti, bent taip sakoma, o ir man suveikė ;) Linkiu sėkmės ir valgykit tai ko labai norit, tas tikrai išeis į naudą. ;)
-angeliuke- parašė:
Sveikos. Man kaip tik anyta pasakojo savaitgalį, kad pas ją buvo misusas, o pas vyrą pliusas, tai jau buvo labai sunku pastoti, turėjo 3 persileidimus. Dar kai lauk…
Mano anta minusine,o sunus turi pliusine kraujo grupe,jeigu gimtu mergyte tiketina butu minusine kaip as
krekenele2 parašė:
Mano anta minusine,o sunus turi pliusine kraujo grupe,jeigu gimtu mergyte tiketina butu minusine kaip as
Tai galimybė yra 50/50, tai nebūtinai mergaitei minusinė bus
Aš taip pat minusiukas, vyras pliusas. Sūnus gimė pliusas, kaip tėtis. 28 sav leido injekciją, po gimdymo taip pat.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai