Simlete parašė:
o kiek savaiciu buvo kai su pirmu pajutai?![]()
As su pirmu pajutau 17 sav, su antru kol kas dar nieko, tikiuosi jau neuzilgo pasibels
Simlete parašė:
o kiek savaiciu buvo kai su pirmu pajutai?![]()
As su pirmu pajutau 17 sav, su antru kol kas dar nieko, tikiuosi jau neuzilgo pasibels
Ni
pantapliuke parašė:
O visom kurios smerkia savo komentarus pasilaikykit sau. Spicelai kudikio neplaavau bet nutiko kaip nutiko aborto nedarysiu.beto neesu 100% isitikinus kad esu nesc…
Niekas taves nesmerkia,tik keista,kad merginos siulo tau pagalba net nemokamai atsiust nt o Tu atsisakineji.kaip suprantu tau apie 17 metu,bet elgies neatsakingai ne tik savo,bet ir gyvybes kuria gal but nesioji atzvilgiu.pas daktarus tau reikia IR kuo greiciau!
saule leo parašė:
Ni
o as kaip supratau jai 15, nes viename is komentaru rase, kad kai susilauks vaikelio( jei laukiasi) turetu jau buti 16 -iolikos.
saule leo parašė:
Ni
as neatsisakineju. Ir bandau kuo greiciau isiaiskint viska ir jei nescia pranest tevam db dar nenoriu ju gasdinti. Ir jei nescia eit kuo greiciau pas daktarus kad kudikis butu sveikas gert vitaminus ir pns Bet pas daktare dar negreit nueisiu nes poliklinika maza o eiles Didziausios
pantapliuke parašė:
as neatsisakineju. Ir bandau kuo greiciau isiaiskint viska ir jei nescia pranest tevam db dar nenoriu ju gasdinti. Ir jei nescia eit kuo greiciau pas daktarus kad k…
Siek tiek info paiekojau apie sia mergaite pagal jos atsiusta adresiuka, manau kad ji nemeluoja, ir kas faktas kad ji tikrai moksleive... Jei neklystu, tavo vardas turetu buti Ausra? Nebijok vien pagal varda kiti taves neatseks
Tad nesmerkim mamytes jos, nereikia pulti nezinant tikros situacijos, gal jai tikrai labai reikalinga pagalba...
femme fatale parašė:
Siek tiek info paiekojau apie sia mergaite pagal jos atsiusta adresiuka, manau kad ji nemeluoja, ir kas faktas kad ji tikrai moksleive... Jei neklystu, tavo vardas …
nebijau ir taip Aušra ir esu moksleive
pantapliuke parašė:
nebijau ir taip Aušra ir esu moksleive
Nosį aukštyn. Viskas bus gerai. Mano klasiokė pastojo 10klasėj (15,gal jau 16 buvo). Vaikelis gimė 11 klasės pradžioje. Žinoma su tėvų pagalba, kartu su mumis baigė mokyklą, egzus išsilaikė. Neblizgančiai bet labai vidutiniškai. Jai su vaikinu viskas susiklostė normaliai, bet čia tikrai nebūtina sąlyga. Persikėlė į Šiaulius. Kai vaikas išėjo į mokyklą, ji į univerą įstojo. Taip kad viskas su noru įmanoma.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/busimos-2015-m-liepos-menesio-mamytes-1
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai