2014.12.19 17:00 (prieš 11 m.)
Nu taip forumas yra tam, kad issipasakot. Dabar pasakysiu savo nuomone. Man asmeniskai maloniau skaityti pozityvias zinutes ir tokias kurios yra naudingos visoms. O dabar kokius 10 psl. skaitai, kokie pas viena papai kaip bidonai, pas kita subine kaip titanikas. Man asmeniskai be rysio skaityt tokius dalykus. Mano irgi ir krutine pasikeite ir uzpakalis, ir celiulitas atsirado, ir kojos tinsta, nebera grazu kaip nuvo pries tai, bet nu taip nesusireiksminu ir priimtu tai kaip naturalu, gyvenimiska dalyka. Tai kas bus kai artes gimdymas? Visos kurios jau gimde prades dalintis savo baisia patirtim ir prades skleist panika. Kaip baisu, kaip skaudu ir pan. As asmeniskai galvoju, kad to neturetu buti.
Sakyciau turetume kalbet apie malonius dalykus. Kaip vat vienu metu kalbejom apie vezimukus, visos rode, kokius nusipirko, dalijosi dziaugsmu. Galetume dalintis informacija kur pigiau gali nusiprikt, kokiu reikiamu dalykeliu. Kokius kursus verta lankyt, kur sportuojat, ka skaitot ir pan. Aisku kartais, kyla klausimu, susidurus su nauju pojuciu, kad ir pvz. ar man vienai tirpsta veidas, ar pilvo kietejimas yra blogai, bet tai yra normalus klausimai, i kuriuos atsako tos, kurios buvo susidurusios. Nu cia mano nuomone. Galite ir nesutikti.