Mazute13 parašė:
Nu Mano pirmas nestumas, bet krutine istinus, kad net sunku tokio dydzio liemenuka rast, o ka sneket apie strijas ir diskomforta, vos ne kaip karves tesmenys...ties…
Pries kelias savaites turejom fotosesija, jokio fotoshopo bent jau mums nenaudojo, dar net atsiklausem, nes buvo visokiu spuogeliu abiems ant veidu, kad gal uztusuosit, bet nieko netusavo, tiesa dare makijaza man, kuriuo viska kuo puikiausiai paslepe
, o vyrui tik uztepe spuogelius, nuotraukom esam labai patenkinti, tikrai nereikia jokio fotoshopo, o beto mano ir pilvukas ir krutine be striju, tai labai dziaugiuosi, viskas gavosi labai graziai ir naturaliai be padailinimu

Turiu giminaite, kuriai nestumas buvo tragedija... nors per nestuma niekada nepykino, jautesi gerai, bet baisejosi savimi... As iki siol is aplinkiniu gaunu komplimentu, kad atrodau graziai ir pilvas manes nepagadino. Paziurejus i veidrodi jauciuosi grazi, nors priaugau +13kg, nors netelpu i senus drabuzius, taciau turiu kitu drabuziu, kurie puikiai man tinka. Dziaugiuosiu, kai pilvely mazylis pakalbina mane ir tikrai nesigediju nusirengt pries savo vyra. Juk jam reik moters ir jos svelnumo...