ilona649 parašė:
dickesmano uztat auksta merga, buvo 66cm kai matavomes
bus manekene, jei mama leis
(ne velnio)
![]()
o kd mama taip kategoriskai?
ilona649 parašė:
dickesmano uztat auksta merga, buvo 66cm kai matavomes
bus manekene, jei mama leis
(ne velnio)
![]()
o kd mama taip kategoriskai?
mama4 parašė:
Na taip tiesiogiai nesake del ko per anksti gime, bet viena is priezasciu kad anglijoje dauguma jau kudikiu gimsta neisnesioti, ir daktarai nezino del ko. man taip sake tik :)) gime 1,170kgo del akinuku, tai netycia kartais pagauna tai bando deti i burna, bet cia specialus kudikiams,gale yra gumyne, tai gana gerai laikosi. Na taip ,aglijoje jau ilgai liksim , bent taip manau iki pencijos :DDDD tevelis gerai suregavo. geras musu tevelis :))))
labai dziaugiuosi, kad dabar viskas gerai
o kokia operacija dare? maitinai, maitini pieniuku, ar jau nebe?
MRuta parašė:
o kd mama taip kategoriskai?![]()
ne ne, prasideda visokie nevalgymai, dietos. mano mamos drauge nuvede, nelabai buvo tinkama, pagal figura mergaite, tai va, nesenei trauke daktarai is mirties
jetus is tikro nuo vyro labai daug kas priklauso,
daug duoda vyro palaikymas ir supratimas
As nuolat prikisineju saviskiui kad per daug prie kompo sedi, kad niekada kambariu netvarko ir t.t, o jis kiekviena diena sunkiai dirba, perka mums su Evia viska ko uzsimanome, ir niekada man nieko neprikisa, net geda kaip pagalvoju, tureciau koki lopeli, kuris isvis nieko nedarytu, va tada tai butu...
MRuta parašė:
cia seip mano apmastymainepagalvokit nieko blogo
tiesiog norejau mamai4 pasakyti kad gerbiu tokius vyrus kaip jos
![]()
supratom
mama4 parašė:
Salino dali zarnyno :))) mano tai viska padeda ir kambarius tvarkyti ir valgyti, ir mergaite paziureti ir dar uzdirba pinigus![]()
varksyte, tokia maza mazge. Bet dabar viskas gerai? Ot saunuolis vyras.
mama4 parašė:
Salino dali zarnyno :))) mano tai viska padeda ir kambarius tvarkyti ir valgyti, ir mergaite paziureti ir dar uzdirba pinigus![]()
augini coliuke
mama4 parašė:
Lenkiu galvą prieš Jus.
Šaunuolės, kad tokios stiprios ir taip laikotės
Vyrui taip pat plojimai, kad toks supratingas tėtukas yra
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai