LaDona parašė:
Sveikutejau antra dienele mes namie. viskas gerai. Kaip jus laikotes?
Augam ir dziaugiames gyvenimu
kaip tavo princesyte rami, leidzia ar neleidzia nakti pamiegoti?
LaDona parašė:
Sveikutejau antra dienele mes namie. viskas gerai. Kaip jus laikotes?
Augam ir dziaugiames gyvenimu
Beleza parašė:
Sveikos
Vakar 20.05 gime mano isvajota princese. 3920g ir50 cm
Sveikinimai sulaukus stebuklelio
saldaus pienelio ir ramaus miegelio
agnemama parašė:
Augam ir dziaugiames gyvenimu![]()
![]()
![]()
![]()
Visko buna:-D bet siaip rami katytn mano
kaip faina,kad dziaugiates gywenimu<3
Beleza parašė:
Sveikos
Vakar 20.05 gime mano isvajota princese. 3920g ir50 cm
Nuostabu! Didziausi sveikinimai
Harmonny-I.D. parašė:
Sveikos, Panevezio mamytes ,noriu prisijungti i jusu tema, ir pasidometi kuom gyvenate, kuo uzsiemate ,kaip leidziate laika ?
sveikute.sveika prisijungus.mes gyvenam po truputu.as dirbu,mazius atostogauja pas mociute,bet jau kita savaite eis i darzeli,kaip jus?
jelen parašė:
pas Kurpiene, as pati slaugytoja, tik slaugohje dirbu. man kazkaip keista... gydytoja tikrai liezuviu paplaka gerai, bet nebuvo nei sykio esu papykusi...
isikisu ne i tema... bet as buvau savo pirmaji vaika, prirasiusi pas ja, tai ne gydytoja o nezinau kaip pavadinti... mes kai nuejom, valanda velavo, ir sako: karoce biski veluoju.... tai as net issiziojau tokius zodzius isgirdusi is gydytos lupu.... dabar abu vaikuciai pas gydytoja Pajediene, esu ja labai patenkinta.
o siaip jau nuo 1men. tokia tvarka, kad reikia vaikucius vezti patiems i poliklinika, dazniausiai priema be eiles su kudikeliais...
laukiantistebuklo parašė:
sveikute.sveika prisijungus.mes gyvenam po truputu.as dirbu,mazius atostogauja pas mociute,bet jau kita savaite eis i darzeli,kaip jus?
Laba,na mes ir po truputi ,dar bandome pasidziaugti vasara,nes jau kaip ir rugsejis ne uz kalnu .O jusu maziukas nuo keliu metuku eina i darzeli? Ir i koki darzeli vedate?kaip sekasi,ar patinka?Nes kazkaip svarstome ir mes kaip su maziuku bus, nes jei prasides darbeliai,uzimtumas,geriau,kai vaikutis nepervargsta nuo to,kad suauge laksto savo reiklais. Kitas toks opus klausimas,kai gyventi tenka per du miestus, ar cia darzeliuose yra vietu ?Dar neieskojome primigtynai...neturiu supratimo
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai