rasulka669 parašė:
Sveikos mamyteskur jus dazniausiai einate su savo mazyliais pasivaikscioti?
![]()
Sveika, mes tai dazniausiai vazinejam takais salia Egles sanatorijos ir per,pacios sanatorijos teritorija prasieinam. Salia namu, o ir oras sviezias..
rasulka669 parašė:
![]()
Sveika, mes tai dazniausiai vazinejam takais salia Egles sanatorijos ir per,pacios sanatorijos teritorija prasieinam. Salia namu, o ir oras sviezias..
Chiobrelis parašė:
Sveikos mamytes, Druskininkuose bunu retai, bet va susiplanavau kelias savaites paatostogauti, gal cia vyksta kokios nestukiu mankstos?
Sveika:)))man ir toks klausimas kilo...atrodo tiek gydyklu, sanatoriju, spa centru..bet jokios info nei apie mankstas nesciosioms, nei apie baseinus ar besilaukianciom ar jau turinciom leliukus..
Laura0215 parašė:
Sveika:)))man ir toks klausimas kilo...atrodo tiek gydyklu, sanatoriju, spa centru..bet jokios info nei apie mankstas nesciosioms, nei apie baseinus ar besilaukianc…
Man pazistama atsiunte tik tiek info... 
As anksciau dirbau trenere, galvoju, kad jeigu cia taip jau nieko nera, kiba reiks uzsiimti nestukiu mankstom ir mankstom su leliukais
rasyteee95 parašė:
Sveikos, gal atrsirastu mamyciu kurios noretu penktadieni susitikti ir eiti pasivaikscioti su mazyliais?![]()
Gaila,bet kolkas dar negyvenam drs,bet kai uz menesio grysim,mielai
rasyteee95 parašė:
Sveikos, gal atrsirastu mamyciu kurios noretu penktadieni susitikti ir eiti pasivaikscioti su mazyliais?![]()
O kurioj vietoj maždaug esat? Mes dažniausiai vaikštom palei nemuną, nuo veisiejų gatvės, ar Dineikos parke. Tik kol kas labai sunku būtų susitarti laiką, nes mano mergytė dar normalaus režimo neturi
Chiobrelis parašė:
Man pazistama atsiunte tik tiek info...
As anksciau dirbau trenere, galvoju, kad jeigu cia taip jau nieko nera, kiba reiks…
O bent jau tiek:))) aciu!
Taip...mankstos su leliukais
!!
TinaP parašė:
O kurioj vietoj maždaug esat? Mes dažniausiai vaikštom palei nemuną, nuo veisiejų gatvės, ar Dineikos parke. Tik kol kas labai sunku būtų susitarti laiką, nes mano …
O kurioj vietoj ir kokiu laiku mazdaug planuojat eiti?
rasyteee95 parašė:
![]()
Laba ! Gyvenam prie Norfos Vytauto g., tad kiekvieną dieną su kitom mamytėm traukiam ir sukam ratus pradedant nuo Dailės mokyklos gilyn į miškelį ir link tiltukų prie ateities g., o tada atgal link Dangaus skliautų arba atvirkščiai nuo skliautų iki ateities ir tada iki dailės. Ramu, tylu, grynas oras...
tik po valandos su puse ar dviejų dar prasukam ratus prie draugystės san., pro čiurlionio pagr.g.ir namo ;)
TinaP parašė:
O kurioj vietoj maždaug esat? Mes dažniausiai vaikštom palei nemuną, nuo veisiejų gatvės, ar Dineikos parke. Tik kol kas labai sunku būtų susitarti laiką, nes mano …
Mes buname salia ateities gatves
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai