sandramonjur parašė:
Sveikos,sugerus duphastono paskutine (10tablete) mm nepasirodo ,ar yra kam nors jis neisaukes mm?
Kiek dienu praejo nuo paskutines tabletes isgerimo?
sandramonjur parašė:
Sveikos,sugerus duphastono paskutine (10tablete) mm nepasirodo ,ar yra kam nors jis neisaukes mm?
Kiek dienu praejo nuo paskutines tabletes isgerimo?
sandramonjur parašė:
Ar jau praėjo 10d po paskutinės tabletės?
sandramonjur parašė:
Man praėjusį ciklą mm vėlavo 11dienų. Dufas neiššaukė. Jeogu testukas neigiamas. Ramiai laukite mm. Kartais yra normalu i metus kartas ar du, kuomet sugrybauja ciklas. Gal stresą patyrėt. Gal mažiau valgyt pradėjot. Pas mane minčių buvo daug.. ir kaip išprotėjusi testus gadinau. Kol galiausiai nuėjau hcg pasidaryt. Ko pasekoje nėštumo nebuvo ir mm atėjo kaip tyčia tą pačią dieną
Rasyte12 parašė:
Man praėjusį ciklą mm vėlavo 11dienų. Dufas neiššaukė. Jeogu testukas neigiamas. Ramiai laukite mm. Kartais yra normalu i metus kartas ar du, kuomet sugrybauja cikl…
Tai cia kaip visada? as tai su ta mintim ,o gal testas brokuotas ir tada 10nusiperki???
sandramonjur parašė:
Tai cia kaip visada? as tai su ta mintim ,o gal testas brokuotas ir tada 10nusiperki???
Tai va va. Man tas pats ??? nors zinai, kad nieko nebeparodys. Bet vistiek viltis durniu motina ? as tai begau viena kart testa pirkt. Parbegu namo. Galvoju pasidarysiu. Ir atidarau dezute o ten tuscia. ???
sandramonjur parašė:
Man daktare sake, jog sugerus 10 tableciu dar palaukt pora sav., jei nepasirodys apsilankyt pas ja, nes gali buti, kad ir nepasirodys. Taciau pasirode, tai nezinau kaip toliau butu buve
dar testa pasidarykit del viso pikto ir manau palaukit savaitele kokia
sandramonjur parašė:
man velavo 3 dienas
Sveikos, praeita cikla darem pirmaja stimuliacija, kuri buvo nesekminga, sio ciklo 5d nuejau pas daktare, tai pamate kad cista uzaugo, sake stimuliuot negalima bet pasake 12dienu (tiek kiek liko tableciu) duphaston gerti, nesuprantu kam man juos gerti? Ar kad padet cistai issivalyti ar kad padet jei naturaliai pavyktu pastot? Busiu isvaziavusi per vaisingas dienas, sansu si cikla nera uzkibti
tai ir vaistu be reikalo gerti nenoriu, gal kuri paaiskintumet? Dekui
Sveikos ar kam buvo panasiai?
Dufhastono paskutine tablete isgersiu ryt, taciau sestad pasirode vienkartinis tepliojimas rusvos spalvos, ir sestad mylejomes su vyru, o va sekmad pradejau kaip ir sirgt ar kaip pavadint, ov buvo 3-4d, ar tai mmm atejo taip anksti ? Beveik sav anksciau,ar tai kas :/
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai