Ner.inga parašė:
Psichiatras visu tuo tikrai susidometu...
Jie dabar kitais reikalais uzsieme. Skvernelis sutinka su asocialu izoliavimu. Kol kas si priblema zymiai opesne
Ner.inga parašė:
Psichiatras visu tuo tikrai susidometu...
Jie dabar kitais reikalais uzsieme. Skvernelis sutinka su asocialu izoliavimu. Kol kas si priblema zymiai opesne
raudonas debeselis parašė:
tau siaip su galva viskas gerai? manai kita megindama zemint pati pakyli? graudziau jau nebebuna turbut
Kam isvis kistis tau tarp kitu pykciu tik kad isiterpt xD Ai mergos nebesipykit
Mazasis Mano Stebuklas parašė:
Kam isvis kistis tau tarp kitu pykciu tik kad isiterpt xD Ai mergos nebesipykit![]()
o kam tau kistis jei neturi ka pasakyt?
Gretukz parašė:
Cia buvo sarkazmas.Ka su jumis diskutuoti,jeigu net elementaraus dalyko nesuprantat.O bandot kazka apie mp man igruzti![]()
Esu isitikinusi jog visoms cia nusispjaut jusu nuomone
ir niekas nieko nebando igrusti jums
Bet jusu pasisakymai idiotiski
nu kam keturmeciui motinos pienas? Hmmm...na o kodel gi ne?
vaikui trauma? dar to niekas neirode:)) jei sysioja i kelnes tai traumos israiska, motinos pieno zindymas tikrai ne
Vaika guosti ir raminti galima kitais budais
tikrai kad galima, raminimas krutimi, velgi tai ne zalinga nusiraminimo israiska
lygiai tokia pati kaip apkabinimas
tai kodel motina negali pazindyti savo vaika jeigu jie dar nenutrauke zindymo? nu neprisirose dar atsisakyti, tai kalti prie kryziaus? Jums, turbut kaip mokslu daktarei reikalinga medicinine israiska zindymo? Nu blyn, kai aplink tiek info as nesivarginsiu jums ieskoti atsakymo i si klausima
Bet vienareiksmiskai nauda yra
Tiek emocine, tiek psichologine taip pat
Kaip susitariusios visos aiskina kad vaiko traumavimas
nu briedu briedai. Tai gal savo sugedusiose galvose lyginate su sexualiniu prievartavimu???? Cia jau butu absurdas tikrai....
Jei sutikciau zindancia iki 4metu, as tik pasidziaugciau uz ja. Nes kodel gi ne, jeigu nori??? Keturmetis tikrai nebega kas biski prie kruties
tai nera tas pats kas zindyti naujagimi, ar dvimeti
Ir tikrai daznai pribega nusiraminti tik apsikabinimu
vIsos kuria teoriju, su tuo nesusidurusios ir dazniausiai saudo pro sali
raudonas debeselis parašė:
nepamirskit ir nuo pasiutliges pasiskiepint, maza ka![]()
cirkas isvaziavo, klounai liko
GyvenantiPuikiai parašė:
100 proc pritariu. Bet dabar pagalvojau, gal nėra tie vaikai jų tokie protingi, nuovokūs,užaugę ir t.t., kad jie atrodo kaip kūdikėliai... Nes mano pažįstami 4-meči…
Jo,nes keturiu metu vaikas jau zino,kad papai skirti diedus vilioti
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai