Žemyna. parašė:
Nuimu laikapaziuresime ar laikaisi duoto zodzio tad nelok 10-15 min
![]()
3
Žemyna. parašė:
Nuimu laikapaziuresime ar laikaisi duoto zodzio tad nelok 10-15 min
![]()
3
Katiara parašė:
Na nežinau ar 2 metai čia jum daug, bet mano vyrui tai netrugdo.Mažių siurbliuku vadina.
![]()
Na tai ir i kruti reaguoja kaip i zaisla
Dar karta uzduosiu ta pati klausima (man i ji niekas negali iki siol atsakyti) kam keturmeciui papas? KAM? Atsigerti pienuko,pavalgyti,nusiraminti? O kitokiu budu nezinot pamaitinti,nuraminti vaika?
dijanute parašė:
Netarodo,kad nusisnekat?tai normali motina ir stengiasi kuo anksciau vaika atpratinti nuo sauskelniu.jus kaip suorantu desit jas iki 7 metu.nu sveikinu.
'Normali' motina ir nuo papo anksciau atpratina vaika.Nelaukia iki jo pilnametystes ir negruda ta papa jam i burna.Jums normalu kad vaikas valgo mp iki keturiu metu,man normalu kad vaikas i sauskelnes sika iki 4metu
Sparis?
Gretukz parašė:
Na tai ir i kruti reaguoja kaip i zaislaDar karta uzduosiu ta pati klausima (man i ji niekas negali iki siol atsakyti) kam keturmeciui papas? KAM? Atsigerti pie…
Tau tai tikrai reiktų varyti jau iš eterio! Nu tokia akiplėša
Milijoną kartų jau rašė, kad niekas "negrūda to PAPO", keturmečiui. Krūtis žinok, nėra grūdama apskritai
Bet ką tu iš viso apie tai supranti?
Garantuoju, kad po dviejų savaičių "dings" pienas arba papai "užsidegs
Gretukz parašė:
Na tai ir i kruti reaguoja kaip i zaislaDar karta uzduosiu ta pati klausima (man i ji niekas negali iki siol atsakyti) kam keturmeciui papas? KAM? Atsigerti pie…
Mamos,jei matinat ilgiau nei 2metus jus nenormalios....
Claudia. parašė:
Tau tai tikrai reiktų varyti jau iš eterio! Nu tokia akiplėša![]()
Milijoną kartų jau rašė, kad niekas "negrūda to PAPO", keturmečiui. Krūtis žinok, …
Nesu pries mp,bet ir nesu uz ilga maitinima.Nes dar karta pasikartosiu keturmeti reikia moketi nuraminti,paguosti kitais budais o ne papu! Iki kiek as maitinsiu nesukit galvos,ziurekit kad jums pieno 'uztektu' iki ketvirto vaiko gimtadienio ir ilgiau
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai