kabinetuke parašė:
Jau paklausiau, sakė varyt į " vilkyškių pieninę "
pasirodo neapsirikau... TIKRAI JUM SU GALVA NE KAZKA.....
kabinetuke parašė:
Jau paklausiau, sakė varyt į " vilkyškių pieninę "
Emilija08 parašė:
Na zinot prie ko cia vaiko nemylejimas nesnekekit nesamoniu.. vaikas mylimas ir maitinamas misiniu jei mama pati renkasi juo maitint reiskiasi ji tiesiog nenori var…
Hmmm nesugalvoju kaip tas mišinys palengvintų man dienas. Maišyt šildyt buteliukus plaut sterilizuot ups atvėso vėl šildyt, ups neišgėrė visko išmest balon babkes, ups alergiškas vėl kito ieškot, ups užkietėjo pilvukas vėl ieškot kito, ups pučia pilvą reik kitokių buteliukų
Nu šakės koks palengvinimas
Vargšė jūs esat, aš tai savęs nebausčiau gyvenime tokiais vargais!
kabinetuke parašė:
Kas kur negali maitint, užaukit su pasiteisinimais. O meilė ne per papus, o per pastangas. Nusišnekat. Mišinėliu lengviausia, prisidaro nesubrendusios vaikų i…
Cia kuri tau atrodo nesubrendus? Tos kurios mišiniu maitina? Gal pas psichologa laikas butu , nes tik viena teorija įsikandusi ir kaip alialiuja visur!
reneida parašė:
Apsirikot, apsirikot, man su skydliauke
laurasadz parašė:
Kitos tik su papais ir per papus myli vaikus ir nesupranta kad ir kitaip meile vaikui galima parodyt ir mylet vaika![]()
Nu ta meilė tai iš lempos - koks čia argumentas. Čia kaip sakyt kad myli tos pas kurias sienos baltos. O jei spalvotos tai nemyli
Nu nes lygiai taip pat visiškai nesusiję
Tai susiję bendrai su išprusimu apie tą gyvenimo sritį, požiūriu į sveiką gyvenseną ir aplinka (draugės pvz :D).
BLONDZE parašė:
Cia kuri tau atrodo nesubrendus? Tos kurios mišiniu maitina? Gal pas psichologa laikas butu , nes tik viena teorija įsikandusi ir kaip alialiuja visur!![]()
Tu matai, sakai tik vieną teoriją, kokia pastabi. O gal žinai gerą psichologą kad įtikintų jog mišinukas geriau, nei mamos pienas.
fenix parašė:
Žinokit turiu popkornų!![]()
O popkornai sveika
Durniu laivas cia
vis ateinu paskaityti ir vis stebiuos is kur tiek idealiu mamu siam pasauli, ir kekviena nori buti vis geresne uz kita
kas per pasakymai, kad mama nemyli vaiko todel nes maitina misinuku??? Kekviena mama myli savo vaika , kad ir kuo maitintu, galite buti ramios
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai