Chik parašė:
? negalim viena be kitos. ? mūsiškė mačiau ir Liustra yra. ?
Nu viena pasipesht sugalvojo, tai galvojo "pasipykim" forumas mus suartins ?? liustra irgy dabar pamaciau , i kompanija paimta su mum ??
Chik parašė:
? negalim viena be kitos. ? mūsiškė mačiau ir Liustra yra. ?
Nu viena pasipesht sugalvojo, tai galvojo "pasipykim" forumas mus suartins ?? liustra irgy dabar pamaciau , i kompanija paimta su mum ??
TheHappiest parašė:
Jei jūs čia, tai vadinasi esat tokia patikam skaityt, jei nepatinka?
![]()
Cia td pusia moteru nemoka apeit , turi vistiek parodyt savo proto galia pastebejau ? todel va ir mes cia per vienos nepasitenkinima del musu temos ?
Salvuks parašė:
Ne išskyrė mūsų. ? gal ir gerai. ?
Nu aš lig šiol nematau tikslo kodėl mes čia esam permestos? Nes man juokas ima su tokiu susiteiksminimu. ??? niekas jos neklibino, o likom kaltos. ??
Chik parašė:
Ne išskyrė mūsų. ? gal ir gerai. ?
Nu aš lig šiol nematau tikslo kodėl mes čia esam permestos? Nes man juokas ima su …
Kaltos likom, nes princese bande ipirst nuomine kad negalim sneket apie tai kas jei nepatinka ??
Salvuks parašė:
Kaltos likom, nes princese bande ipirst nuomine kad negalim sneket apie tai kas jei nepatinka ??
Karoliinax parašė:
Ir dar jūs neapsiraminot ? Poto klausiat kodėl jūs čia... ? Jau antra diena apšnekat kitus ir dar stebites ?
Welcome ir jums
TheHappiest parašė:
Jei jūs čia, tai vadinasi esat tokia patikam skaityt, jei nepatinka?
![]()
Aš šitą temą stebiu, yra kartais labai gerą humoro jausmą turinčių moterų pasisakymų. Na, bet veikiausiai ne Jums suprasti tą humorą
P.S. aš ne apie įžeidinėjimus.
Salvuks parašė:
Idomu kur musu klausimas buvo "kodel mes cia " ?
Mano poste buvo retorinis klausimas kai "Nu aš lig šiol nematau tikslo kodėl mes čia esam permestos?" bet suprantu kad su šita persona kalbėtis tai tas pats kas su pliku pesiotis. ?
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai