Nora2190 parašė:
Gaila jūsų ir jūsų požiūrio į šia situacija ne sėdėk to jog gavot bart manote jog ir visi vaikai turi gaut bart,deja tai yra neteisingas auklėjimo būdas ,pagarbos t…
cia jau pradzia?
Nora2190 parašė:
Gaila jūsų ir jūsų požiūrio į šia situacija ne sėdėk to jog gavot bart manote jog ir visi vaikai turi gaut bart,deja tai yra neteisingas auklėjimo būdas ,pagarbos t…
cia jau pradzia?
Nora2190 parašė:
Va kodėl tu tokia
per stipriai matosi, kad trinktelėjo
Jūsų požiūris aiškus ,jus estate ta liaudies dalis kuri rėkė jog Norvegai vaikus atima be reikalo ir tėvam jų neatiduoda,leiskit aš jum papasakosiu istorijai apie mama Aistė kuri prarado vaiką Norvegijoje vien dėl to jog vidurį nakties su vaikų važiavo masina žiemos metu su plikomis padangomis ir vaiką prarado dėl to jog nepagalvojo apie vaiko saugumą ir negana to nebedrarbiavi su vaikų apsauga ir ką šiai dienai ji jau gyvena uk vaikas yra px ir ką noriu pasakyti šia istorija iš geru mamų vaikų neatima.Beje Aistė dar kuri laiką gyveno Norvegijoje ir labai linksmai leido laiką ,vartojo narkotikus ir ėjo per vyrus ,o lt spaudoje buvo labai gražus paveikslas nupieštas tos mamos.
Lūšiukė parašė:
Va kodėl tu tokiaper stipriai matosi, kad trinktelėjo
![]()
Tai jus va dėl to tokios jog turbut per daug gavot,nes aš net gavus musti suprantu jog smurtas neišeitis,o jus to nesuprantate .
Nora2190 parašė:
Jūsų požiūris aiškus ,jus estate ta liaudies dalis kuri rėkė jog Norvegai vaikus atima be reikalo ir tėvam jų neatiduoda,leiskit aš jum papasakosiu istorijai apie m…
cia vel kazkur perskaitei?
Nora2190 parašė:
Jūsų požiūris aiškus ,jus estate ta liaudies dalis kuri rėkė jog Norvegai vaikus atima be reikalo ir tėvam jų neatiduoda,leiskit aš jum papasakosiu istorijai apie m…
Tu esi ta Aistė?
TheHappiest parašė:
Tu esi ta Aistė?
Ir vėl išvedžiojimai ,jei būčiau Aistė tai rėkčiau kaip ir jus jog vaikų apsauga be reikalo atėmė vaikus,nes ji irgi verkė jog iš jos tokios geros mamos atėmė vaiką ,deja aš tik žinau daugiau negu jus ir tiek ir žinau jog vaikų be reikalo iš šeimos nepaima .
Nora2190 parašė:
Aš vakar įdėjau istoriją kur du vaikai buvo atimti keliems mėnesiams įsitikinti ar tikrai vaikas su sutrikimu ir pats save žaloja. Nukentėjo ne tik jis, bet ir kitas toj šeimoj vaikas, ant kurio nebuvo rasta jokių mėlynių! Jums šios šeimos negaila? Visas procesas truko per ilgai, juos ilgam sutraumavo vaikų teises! Kur jos žiūrėjo matydamos, kad vaikas keičias I blogąją pusę, jam blogėja? Tėvai visiškai išteisinti ir džiaugiasi, kad bent kokius savus vaikus atgavo, nors tam autistukui kelių metų reikės arba net negrystamos pasekmės! Jums negaila šios šeimos?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai