Nora2190 parašė:
Geriau negu kai nekreipia į pavojų gresianti vaikui nes va vienas Matukas negyvas kiti šulinyje nuskendo ir kas geriau dabar atsakykite ?
Kas geriau?
Nora2190 parašė:
Geriau negu kai nekreipia į pavojų gresianti vaikui nes va vienas Matukas negyvas kiti šulinyje nuskendo ir kas geriau dabar atsakykite ?
Kas geriau?
Nora2190 parašė:
Ne negaila nes dėl to jog tarnybos dirba savi darbą ,rado mėlynių paėmė vaikus ,ačiū Dievui jog įtarimai nepasitvirtino vaikus grąžino,istirjos pabaiga:)vaikai saug…
Jūs tikrai nenormali! Tarnybos dirbo netinkamai, neprofesionaliai, vaikus traumavo ir jūs oateisinat tokį smurtą! Gaila, kad tokių abejingų yra
Nora2190 parašė:
O aš pritariu nes realiai neisivazudoju kitokio būdo kaip spęsti tas situacijas ,kai tuo labiau šalys kurios taiko vaikų apsaugos įstatymus taip elgiasi![]()
Kitur skubos tvarka būtų vaiką ištyrę! Nebūtų reikeja laukti tiek laiko! Tėvams būtų suteikta pagalba, o ne į skolas neivarytu. Visi mate, kad vaikas su sutrikimu. Bet niekas dėl to nesistengė. Gyvenu ne Lt, bet tokių cirkų nedaro iš vaikų, kad pirma atimti, poto mokytis ir galvoti ką daryti su šeima. Jau būna paruošti planai, pagalba ir neskuba vaikų atiminėti.
Bianka parašė:
Tai taip, tą ir turėjau omeny, kad turi būti išaiškinta kaip dirbti su nauju įstatymu, padengti darbuotojai ir pan 🙂
nesigilink,gi matai kad ta pati sneka,cia tiesiog net negalima rimtai su ja bendraut...
Bianka parašė:
Tai taip, tą ir turėjau omeny, kad turi būti išaiškinta kaip dirbti su nauju įstatymu, padengti darbuotojai ir pan 🙂
Pakalbėsime būtinai ir manau jog aš būsiu teisi nes pvz Norvegija čia įstatymas galioja daugiau negu 20 metu jau kelios kartos užauga su nauju įskaitymų ir nusikaltimu sumažėjo ir žmones su žmonėmis elgiasi kaip žmones matau tik teigiamus rezultatus ,tad net nereik laukt kol mano vaikai užaugs aš jau matau kaip tas įstatymas veikia realiai,o man gaila vaikų kuriuos mamos muša nes būtent tu mamų vaikai ir sėdi kalėjimuose nes smurtas gimdo smurta.
Lūšiukė parašė:
Jūs tikrai nenormali! Tarnybos dirbo netinkamai, neprofesionaliai, vaikus traumavo ir jūs oateisinat tokį smurtą! Gaila, kad tokių abejingų yra![]()
prasau nediskutuokit su ja rimtai,nes matot pati kad cia tiesiog zaidimas
Nora2190 parašė:
Pakalbėsime būtinai ir manau jog aš būsiu teisi nes pvz Norvegija čia įstatymas galioja daugiau negu 20 metu jau kelios kartos užauga su nauju įskaitymų ir nusikalt…
jo va cia tai tikrai pradzia👍
Nora2190 parašė:
O aš pritariu nes realiai neisivazudoju kitokio būdo kaip spęsti tas situacijas ,kai tuo labiau šalys kurios taiko vaikų apsaugos įstatymus taip elgiasi![]()
tai kad jūs neįsivaizduojat kito būdo dar nereiškia kad jo nėra. kad žinot tuos būdus reik atitinkamą išsilavinimą ir parengimą turėt.
Nora2190 parašė:
Pakalbėsime būtinai ir manau jog aš būsiu teisi nes pvz Norvegija čia įstatymas galioja daugiau negu 20 metu jau kelios kartos užauga su nauju įskaitymų ir nusikalt…
Prieš kelis metus pamenat kaip psichinis Norvegijoj vaikus issaude arba privertė is baimės šokt nuo skardžio? Oho kokia nesmurtaujanti šalis
Nora2190 parašė:
Čia nebuvo nė vienos, kuri pritartų vaikų mušimui, čia jūs pati išsigalvojot. Visa kalba buvo apie peržengtas ribas tarnybų, o ne apie vaikų mušimą, jei kartais nepastebėjot. Bet jūs matot, ką jūs norit ir viskas, o kas realiai pasakyta net nesigilinat, o gal nesuprantat, nežinau...
xxxxxxxxxxx1 parašė:
prasau nediskutuokit su ja rimtai,nes matot pati kad cia tiesiog zaidimas
Dar turėjau viltį, bet žiūriu geriau tokia vaikų ir neturėtų. Vargšai vaikai būtų jei gimtų problematiniai, specialiųjų poreikių. dar jei susižeistu, paimtų 'profilaktikai' patikrinti, o motina tik džiaugtųsi tuo, kad tarnybos dirba
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Reikia ir leidžiuosi, juk savo noru viskas. Tik va kai pirmas kartas, tai įdomu kas seks toliau