Amir parašė:
Kadangi čia forumas pasipykim
Vabaliuk foto tikrai atitinka tave, juoda kate su kvailomis akimis.
Baikit bajerius. Jei ne Noros ir vabaliukai tai gali užsidaryt forumas - neliktų ką čia veikt!
Amir parašė:
Kadangi čia forumas pasipykim
Vabaliuk foto tikrai atitinka tave, juoda kate su kvailomis akimis.
Baikit bajerius. Jei ne Noros ir vabaliukai tai gali užsidaryt forumas - neliktų ką čia veikt!
fenix parašė:
Nu taip tiesa, gerai pagalvojus, nuobodu būtų
aureja12 parašė:
Abu antakalny gimdžiautikrai per tyliai prašiau
![]()
Arba ne ant tu gydytoju pataiket 😂 o praset? Nes duoda dabar lengvai ta epidura. As tada isvis neprasiau, kazkodel pagalvojau pagimdysiu ir taip, o kai inkale skatinamuosius jau velu buvo.
Dovs parašė:
Arba ne ant tu gydytoju pataiket 😂 o praset? Nes duoda dabar lengvai ta epidura. As tada isvis neprasiau, kazkodel pagalvojau pagimdysiu ir taip, o kai inkale skati…
Prašiau, gal kad gan ramiu tonu, tai nusprendė, kad apseisiu
antrą kartą kai paprašiau tai akušerė: "o gal nereiks?". Tai vyras tik dėbtelėjo ir pasakė "reiks!"... bet vistiek pratempė gumą ir nedavė
aureja12 parašė:
Prašiau, gal kad gan ramiu tonu, tai nusprendė, kad apseisiuantrą kartą kai paprašiau tai akušerė: "o gal nereiks?". Tai vyras tik dėbtelėjo ir pasakė "reiks!".…
Per rami buvot, matyt. As kai gimdziau viena su 4 cm taip zviege, kad jie begom nubego epiduro jai leist. O as irgi tylom kenciau.
Šilo_uoga parašė:
Neįsivaizduoju kaip man dabar gyvent taip pakibus tarp žemės ir dangaus. Nebesuprantu moteris aš dar ar jau nebe.
Aš turbūt supratau. Moteris yra tada, kai rūpinasi savim, o ne vaikais. Tai ir transformuojasi po 40 kartų per dieną moteris-mamka-moteris-mamka-moteris-mamka-gyvatė-mamka-moteris-žiežula-mamka-boba-mamka-moteris-višta-mamka.
Išvada - kuo mažiau prie vaikų, tuo labiau moteris.
fenix parašė:
Aš turbūt supratau. Moteris yra tada, kai rūpinasi savim, o ne vaikais. Tai ir transformuojasi po 40 kartų per dieną moteris-mamka-moteris-mamka-moteris-mamka-gyvat…
As turedama vaika drasiai galiu pasakyti, tai suderinama. Ypac jeigu vyras padeda
Dovs parašė:
Taip ir buvo. Ir tai nuo manes nepriklause, tai man pvz ta Šemetos knyga juoka sukelia. Ok jei gimdymas lengvas, o jei sunkus, tai 💩💩💩💩ta knyga
Aš neskaičiau, nebuvau nei kursuose. Ką ten gali išmokyt?🤔 šypsotis?😂
Nyana parašė:
Aš neskaičiau, nebuvau nei kursuose. Ką ten gali išmokyt?🤔 šypsotis?😂
As ir nei buvau, nei skaiciau, nes man cia totali nesamone.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai