skirmantukas parašė:
Revakcinuota? Ne,taigi gali viska sau pasilaikyti,kai revakcinuosies tada ir šnekek![]()
Jai tai buvo sakyta 100 kartu, bet ji tiki, kad vakcina galioja visam gyvenimui 😂
skirmantukas parašė:
Revakcinuota? Ne,taigi gali viska sau pasilaikyti,kai revakcinuosies tada ir šnekek![]()
Jai tai buvo sakyta 100 kartu, bet ji tiki, kad vakcina galioja visam gyvenimui 😂
Vabaliukas09 parašė:
Turiu ko bijoti,mano vaiką dar nėra gavęs visu vakcinų pagal rekomenduojama vakcinų kalendorių ir gali pasigauti liga kuriai dar laiką nebuvo skiepytis ir to butų g…
Kaip jis gyvenat Norvegijoje. Juk aplink jus pilna vaikų, kurie nėra skiepyti nuo meningokoko? O jei kas uznes jums ji? Jūs taip ir sutikus vietines mamas šviečiate, kad būtina paskiepyti viskuo kuo tik įmanoma?
Vabaliukas09 parašė:
Turiu ko bijoti,mano vaiką dar nėra gavęs visu vakcinų pagal rekomenduojama vakcinų kalendorių ir gali pasigauti liga kuriai dar laiką nebuvo skiepytis ir to butų g…
Kaip Lietuvoje gyvenantys vaikai uzkres tavo dukryte, kuri gyvena Norvegijoje? 🤷♀️
To_the_Moon parašė:
Kaip Lietuvoje gyvenantys vaikai uzkres tavo dukryte, kuri gyvena Norvegijoje? 🤷♀️
Turbut atostogu planuoja grizt, tai kol visi nepasiskiepys, niekur nevaziuos 😭
Vasarosgaiva parašė:
Baisu
Aš savo 4m panai greičiau paaiškinau,negu šitai
bet na jeigu plokštele užstrigo,tai nebesutvarkysi,telieka išmest
skirmantukas parašė:
Man nereik,ir kuo padės vaikam mano pasiskiepijomas jiems ką sukurs kokį nematoma imunitetą jog jie nenumirtų nuo tymų kai tymų mirtingumas didžiausias grupėje iki 5m amžiaus ?
Lūšiukė parašė:
Kaip jis gyvenat Norvegijoje. Juk aplink jus pilna vaikų, kurie nėra skiepyti nuo meningokoko? O jei kas uznes jums ji? Jūs taip ir sutikus vietines mamas šviečiate…
Aš paskiepysiu savo vaiką meningoko vakcina,o čia juo neskiepija nes kiek supratau norvegai nesusiduria arba labai retai susidūria su šiuo virusu ir dėl to jiem nėra poreikio šiai vakcinai taip pat kaip ir turbekuliozės.
Vabaliukas09 parašė:
Man nereik,ir kuo padės vaikam mano pasiskiepijomas jiems ką sukurs kokį nematoma imunitetą jog jie nenumirtų nuo tymų kai tymų mirtingumas didžiausias grupėje iki …
Moterie tu moterie,kad butu tavo tie 95% pasisikiepyjusiu reikia revakcinuotis mums,suaugusiems. Bet ka tu supranti,pabadysi vaiką,paverksi kaip bijai,o pati nerevakcinuota lysi prie vaiko.
Del tymų,kažkodel tymus užveže į LT ir sirgo dauguma suaugusiu,bet ai tu tik vaikus pastebi.
To_the_Moon parašė:
Grįžus atsotogų į lt,bet čia nesvarbu kur visur yra antivakserių kurie neskiepija savo vaikų lygiai taip pat ir čia Norvegijoje.
Vabaliukas09 parašė:
Grįžus atsotogų į lt,bet čia nesvarbu kur visur yra antivakserių kurie neskiepija savo vaikų lygiai taip pat ir čia Norvegijoje.
Tai gal menulyje gyvenk? 😁 Pagal tavo charakteri, tai ten tau net patikt turetu 😁
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai