Bondzorno parašė:
Nes jie mazai ziniu turi,neskaito knygu...![]()
O aš pažįstu nemažai apsiskaičiusių gydytojų (beje daktaras ne profesija, o mokslinis laipsnis), kurie pritaria žindymui nėštumo metu.
Bondzorno parašė:
O aš pažįstu nemažai apsiskaičiusių gydytojų (beje daktaras ne profesija, o mokslinis laipsnis), kurie pritaria žindymui nėštumo metu.
mille parašė:
Aš žinau dar dvigubai tiek kurios jau susilaukėMaitinti nėštumo metu galima. Kaip ir mylėtis
![]()
na matai mano aplinkoj tik neseniai atsirade tokiu zmoniu, kurie uz maitinima yra, tai ir zinios mano yra sviezios
o del seksiuko, tai zinau ne visoms galima, bet cia jau reikia ziureti i pati nestuma ir nesciosios bukle
o seip tai jei gerai jauciasi, bedu jokiu nera tai viska galima kaip ir kitiems normaliems zmonems
mille parašė:
Dekinga,kad paaiskinote...
Bondzorno parašė:
nu žinok, kai kurie medikai tikrai nebesišviečia ir žinių nebeatnaujina iš po sovietinių mokslų. O mokslas tai juda į priekį, nestovi vietoje tai tikrai
Per pirmąjį mėnesį mano vaikas priaugo 1450 g., tai dviem medikams tai buvo labai gerai, norma, o kita pareiškė, kad man reikia riboti MP, nes vaikas per daug priaugo, nes pagal jos sovietines lenteles, vaikas tegali priaugti tik 800 g.
vaidajk parašė:
nu žinok, kai kurie medikai tikrai nebesišviečia ir žinių nebeatnaujina iš po sovietinių mokslų. O mokslas tai juda į priekį, nestovi vietoje tai tikrai![]()
…
Wisokiu yra.....maniskis pirma menesi priaugo 1,3kg...kazkaip komentaru jokiu nebuwo...
bet musu daktare siuolaikiska...ji tik uz MP,jokiu primaitinimu ir pan,iki 6men jokiu kosiu makliosiu
..Mum ji patinka....o spragu manau wisi turi...mokytis niekada newelu...o tos kurios jau baigineja sawo ''kadencija'' tai ir apsiswietusios siuolaikiskai jau nuomones nekeis ir kitaip nepatarines...
Bondzorno parašė:
Wisokiu yra.....maniskis pirma menesi priaugo 1,3kg...kazkaip komentaru jokiu nebuwo...bet musu daktare siuolaikiska...ji tik uz MP,jokiu primaitinimu ir pa…
Visi trys medikai, apie kuriuos parašiau, yra sovietinio kirpimo
tik va viena iš jų, kuri tebesivadovauja tokiomis lentelėmis ir vaikus spraudžia į lentelių rėmus
vaidajk parašė:
Visi trys medikai, apie kuriuos parašiau, yra sovietinio kirpimotik va viena iš jų, kuri tebesivadovauja tokiomis lentelėmis ir vaikus spraudžia į lentelių rėmu…
Na ir wiskas....o i komandiuruotes priwalo waziuoti daugiau maziau,nes turi stazuotis
tad zinias atnaujina manau....tik jau ju netaiko...
as taip manau bent...
Bondzorno parašė:
Na ir wiskas....o i komandiuruotes priwalo waziuoti daugiau maziau,nes turi stazuotistad zinias atnaujina manau....tik jau ju netaiko...
as taip manau be…
taip
todėl aš niekad nepasikliaunu vieno mediko išvadomis
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai