Rytte parašė:
Fidesss123 yra parasius , kad daro UZ pinigus astrologines konsultacijas tai gal ir jai negalima? CIA klausimas administracijai, be to izeidinejinciais zodziais apz…
Ne, deja, as nesireklamuoju , o cia buvo mano darbas pries nestuma, po jo vel ta pati darysiu, astrologija galiu dar ir nescia daryti, bet kas paklause ko tam atsakiau, mano forumai skirti ne bizniui ir visos paneles ta zino. Prasau tevu darzelio velgi uzeiti i atvira grupe ,,Mamos burejos, tarologes...'' Jus sakete, kad ja perspejeote anksciau, bet per tiek laiko ji vistiek mums nedave bendrauti tik lindo su savo pykciais ir reklamomis, todel teko kurtis nuo jos uzdara grupe siandien, mes negalime tos ikyrios moters niekaip atsikratyti, praseme 1000 kart ir graziuoju ir bloguoju ji vistiek ten lenda. Ir lkur tik as pradedu ka nors kalbeti, tuctuojau atsiranda ir ji, mane tas maniakiskas persekiojimas isties gasdina, tai nera normalaus zmogaus elgesys, kad paskui mane visur landziotu, labai prasau kazka darykite, nes nebeimanoma mums su ja del jos ikyrumo , neatlimpa ji niekaip. Vienai panelei padariusiai pas Ryyte burima, apsake, kad surastu is tevu darzelio dar 5 merginas, tada jai padarys nemokama burima, kai ta panele nesutiko, Rytte ja ismete is savo keistos uzdaros grupes. Zodziu nezinau kas cia per zmogus, bet kad nelabai normalios psichikos tai faktas, mes tik norime , kad ji nebelystu prie musu , ir nepersekiotu asmeniskai manes kur as ka beparasyciau kokioj temoj. Labai prasome pagalbos.