Ezoterika: pranašingi sapnai, išsipildę pranašavimai
Nariai (40) Grupė: uždara
Prisijunkit i Mano seniai sukurta grupe kam idomu ar nesutampa nuomones su fides
Nonita03 parašė:
Bet kur galima pilną tą rezoliuciją pamatyt? Nes labai abstrakyi info pateikta.. "reikia siekti", "reikia mažinti.." ir t.t. o kur rast, kokiais metodais jie planuo…
Nežinau. Dar pati negavau aprašo. Neturiu nuorodų
Reda0426 parašė:
gal jau baikit tuos gejus ir lezbietes vadinti ŠEIMOMIS jie niekada tokiais nebuvo ir nebus! Tai visgi prieme ir antra rezoliucija tos estrelos drauguzes.…
dar geriau kai darzelinuku prades klaust kuo tu nori buti ar berniuku ar mergaite
ne nu kazkam nuo bimbinejimo protelis susisuko su tom savo rezoliucijom...
Rytte parašė:
Ezoterika: pranašingi sapnai, išsipildę pranašavimai
Nariai (40) Grupė: uždara
Buvau toj grupej bet isejau nes ten jei kazko paklausi tai rytte uz viska sumoket praso
Mary.S parašė:
Tai va čia ir klausimas, nes jie tik rėkia apie uždarymą, bet kur tuos vaikus dės bala žino. Niekaip atsakymo neišgirstam. Matyt kap Juste sakė gatvėj vietoj saldai…
Geriesiems dedems
@gnetukas parašė:
dar geriau kai darzelinuku prades klaust kuo tu nori buti ar berniuku ar mergaitene nu kazkam nuo bimbinejimo protelis susisuko su tom savo rezoliucijom...
Cia gal nne nuo bimbinejimo, matyt ten pilna tu paciu pedofilu, geju ir lezbieciu, nes kaip kitaip paaiskinti taip intensyviai brukama slamsta musu vaikams? Tikrai tuoj darzeliai ir mokyklos liks tusti per tokias nesamones. Manyciau cia tevu reiktu atsiklausti ar jiems to reikiant pries priimant tokius sprendimus, o nekurti visokias nesamones... O kas jas kuria idomu ar vaiku turi ar eiliniai pedofilai su savo nukrypimais... Nezinau ar kas matet filmukus europos sajungos prafinansuotus vaikams, kur meskiukas gejus vaidina, siaubas kazkoks...
apalpus parašė:
Buvau toj grupej bet isejau nes ten jei kazko paklausi tai rytte uz viska sumoket praso![]()
Mhm, ten toks zmogus....
apalpus parašė:
Buvau toj grupej bet isejau nes ten jei kazko paklausi tai rytte uz viska sumoket praso![]()
Nu cia tai geras
Tai kam tada isvis tokia grupe
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai