Gintariuke24 parašė:
Jauciu vyras isizeide![]()
panasiai
na bet buvo 3 savaite tik, o daugiau jau pries buciuodamas klausdavo ar nevemsiu
Gintariuke24 parašė:
Jauciu vyras isizeide![]()
panasiai
na bet buvo 3 savaite tik, o daugiau jau pries buciuodamas klausdavo ar nevemsiu
Morenka parašė:
Kokios vemces jusas karteli vemiau gal pirmus 3 men
paskiau i gala budavo tokiu vakaru lyg tycia.. uzvalgau ciut ciut nu ir lipa lauk maistas
bet seip jei…
uoj as kai i nestumo atostogas isejau maniau isprotesiu, keldavaus nuo 6 ryto kaip i darba
ir kambari issitapetavau ir baldus persistumdziau, tik jau pabaigoj buvo sunku, pilvukas didelis puodus tik kliudydavau prie virykles, bet jausmas geras
kad ne tas gimdymo etapas, tai laukciaus ir laukciaus
lenukas parašė:
uoj as kai i nestumo atostogas isejau maniau isprotesiu, keldavaus nuo 6 ryto kaip i darbair kambari issitapetavau ir baldus persistumdziau, tik jau pabaigoj bu…
Oj as tai kaip tik norejau kuo greiciau pagimdyt, is pradziu vemimai, po to pilvukas augt pradejo, tai sunku buvo ir atsikelt is lovos, o dar kai si vasara tokia karsta buvo, tai isvis nuprotejimas..
Gintariuke24 parašė:
Oj as tai kaip tik norejau kuo greiciau pagimdyt, is pradziu vemimai, po to pilvukas augt pradejo, tai sunku buvo ir atsikelt is lovos, o dar kai si vasara tokia ka…
na man tas jausmas kai tavyje gyvena kazkas toks neapsakomas
o dar kai juda, ir tie judesiai jau matomi, tai uj
lenukas parašė:
na man tas jausmas kai tavyje gyvena kazkas toks neapsakomaso dar kai juda, ir tie judesiai jau matomi, tai uj
![]()
Del sito tai sutinku
Dianaaaa parašė:
jo dienomis nieko vakare sunkiauO jusu vaikuciai nenaktiniauja? miegucio laiku keliauja nes as su savu sunkiai susitariu
beveik 12h eina miegucio
![]()
na manoji gauna vakarienei kosyciu po trupuciuka, tai pavalgom 21 valanda, pazaidziam ir 22valanda, jau akutes uzmerktos, jau ismiegam net iki 7valandos ryto
ajsku buna, kad nakti pasikalbet nori, pasiguldom per viduri, tai man papesioja plaukus, tai teveli nuznaibo
Dianaaaa parašė:
as megavausi nestumu ilsejausi nes zinojau kad veliau bus sunku pailset pirmas dienas. bet db kitaip vyras dekteta eis tai galesiu pailseti nors ir su dviem)
oj as i darba nueidavau, prasydavau nu priimkit mane atgal nebegaliu
duokit ka nors paveikt, bet nu kas gi manes pagailes
lenukas parašė:
na manoji gauna vakarienei kosyciu po trupuciuka, tai pavalgom 21 valanda, pazaidziam ir 22valanda, jau akutes uzmerktos, jau ismiegam net iki 7valandos ryto :thumb…
mano lelis miegot eina 24 bet kelesi 10
ir diena 2h ismiega sakau reiks kelt anksciau tada susitvarkys viskas
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai