Ieva1235 parašė:
Bijojau, kad reiks laukti iki kito penktadienio dabar, bet va ka tik ikele i sistema ir mano rezultatus![]()
Super, pagaliau tikiuos ir Jums ramu 😇🙏
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįIeva1235 parašė:
Bijojau, kad reiks laukti iki kito penktadienio dabar, bet va ka tik ikele i sistema ir mano rezultatus![]()
Super, pagaliau tikiuos ir Jums ramu 😇🙏
Burbuliukeee parašė:
Ar yra kerginu kurioms nipt parode sindroma? Ka toliau darete?
Butina genetiko konsultacija ir tada vaisiaus vandenu tyrimas,kuris arba patvirtins ,arba paneigs diagnoze.
MazasStebuklas parašė:
Butina genetiko konsultacija ir tada vaisiaus vandenu tyrimas,kuris arba patvirtins ,arba paneigs diagnoze.
O buvo kurioms paneige diagnoze??
Burbuliukeee parašė:
Taip, man paneige. Ka jums Nipt aptiko?
rossie parašė:
Taip, man paneige. Ka jums Nipt aptiko?
Patai simdroma, reta...
Burbuliukeee parašė:
Patai simdroma, reta...
Jeigu is Vilniaus tai skambinkit tiesiai i Santaru genetikos centra ir registruokites vaisiaus vandenu tyrimui, pries tai tegu israso ginekologe siuntima. Jei vietu nebus, skambinkit tiesiai kazkuriai genetikei ( as prisiskambinau Butkevicienei i mobilu). VVT gali daryti nuo 15+kazkiek savaiciu, man dare buvo 15+ 4 kiek pamenu. Laikykites 🤞 Nipt dar ne nuosprendis.
Burbuliukeee parašė:
Patai simdroma, reta...
O echoskopu ar mato kazka negero?
Burbuliukeee parašė:
Patai simdroma, reta...
Žinau netolimoj aplinkoj atvejį, kai irgi rado Patau sindromą Nipt'as, o vaisiaus vandenų tyrimas atmetė. Tikėkitės geriausio!
Burbuliukeee parašė:
Tikrai buvo . Ir ne vienai merginai
Pas mane pacia buvo 99% monosomija-ternerio sindromas.
Bet vvt paneige nipt'a. Isivaizduoju kaip sunku,bet geriausia ka jus dabar galite padaryti,tai nusiraminti ir ieskoti pagalbos pas genetikus. Viskas bus gerai ♡
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai