Zakike parašė:
A, supratau..na man tai tik Kaunas arba Vilnius visgi bus, nes vakarais leidžiuosi dėl rytinių![]()
Seniai jau leidžiatės? ;)
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįZakike parašė:
A, supratau..na man tai tik Kaunas arba Vilnius visgi bus, nes vakarais leidžiuosi dėl rytinių![]()
Gintarees parašė:
Joo, senokai, nuo kovo 6 dienos..
man po valgio, na, bent iki šiol, niekada neviršija, ar cepelinus, ar picą, ar ką bevalgyčiau, o rytais būdavo va vis 5,4..tai endo sakė, kad rytinių mityba nelabai ir pakoreguosi, nes čia hormonai sako veikia..dabar kol kas rytiniai 4,7-5,2 laikosi..
Zakike parašė:
Joo, senokai, nuo kovo 6 dienos..man po valgio, na, bent iki šiol, niekada neviršija, ar cepelinus, ar picą, ar ką bevalgyčiau, o rytais būdavo va vis 5,4..tai …
Taip taip su rytiniais sunku
nors man buvo ir dieniniai pradėję kilt, nors GTT tyrimas po 1val ir 2val buvo geras. Tai aš galvoju. Padaro GTT rodo viskas ok, neskiria GD diagnozės.... Ir va fukt kažkuriuo momentu kažkas pradeda kilt
Zakike parašė:
Joo, senokai, nuo kovo 6 dienos..man po valgio, na, bent iki šiol, niekada neviršija, ar cepelinus, ar picą, ar ką bevalgyčiau, o rytais būdavo va vis 5,4..tai …
O buvo sunku susitaikyti su insulinu?
As ir noriu kad skirtu ir bijau nes man dar tik 8sav, bet rytiniai 3 kartus savaiteje virsina 5,3 🤔
Gintarees parašė:
O buvo sunku susitaikyti su insulinu?
As ir noriu kad skirtu ir bijau nes man dar tik 8sav, bet rytiniai 3 kartus savait…
Man sunkiau buvo kai pasakė kad GD turiu, tada savęs labai gailėjau, verkiau, bet paskui praėjo. O su insulinu kažkaip ramiai pakankamai susitaikiau žinokit, iš pradžių gal tik truputį pergyvenau, kad nebegalėsiu Šiauliuose gimdyti, bet paskui pagalvojau, kad nu čia gi dar ne pasaulio pabaiga, būna ir daug blogesnių dalykų gyvenime
beje insuliną man panašiai apie 13 savaitę paskyrė leistis jei neklystu
Vabaliukas. parašė:
Taip taip su rytiniais sunkunors man buvo ir dieniniai pradėję kilt, nors GTT tyrimas po 1val ir 2val buvo geras. Tai aš galvoju. Padaro GTT rodo viskas ok, ne…
Manau, jei visas nėštukės 3 semestre ištirtų tai dar trečdalis turėtų GD
man geriausias Pvz kai su drauge ta pati suvalgem ir pasja virš 10 be GD, o pas mane 7,3 berods🤭 pas ja leliukas į didesne puse, na bet kadangi NĖRA GD tai ne bėda gydytojams ir didesnis vaikelis 🙂
egls parašė:
Manau, jei visas nėštukės 3 semestre ištirtų tai dar trečdalis turėtų GDman geriausias Pvz kai su drauge ta pati suvalgem ir pasja virš 10 be GD, o pas mane 7,3…
Taip ir aš manau, kad dar daugiau atsirastų 😆 man kai nekilo dieniniai, tai net nesukdavau galvos. Paskui kai rytiniai labai pradėjo kilt, pradėjau visus dieninius stebet, šokas buvo 🤯😆 dabar vėl viskas ramu, dieniniai, rytiniai....valgau daug maž viska,niekas nebekyla
Laimė 22 parašė:
(Maniškė) prižiūrinti ginekologė nesiūlo. O Santarų endokrinologė kelių savaičių Jums išrašė siuntimą?
Apie 29 sav pas ja buvau gal, tai sake 34 sav uzsirasyt pas 3 lygio gine (dar dave sarasa is 4 daktaru) ir vel pas ja ta pacia diena. Sake siuntimu nereiks, nes ji israse jau.
Gintarees parašė:
Sveiki, o kai ryte rodo 5,3 (kai pati namuose matuojuosi) tai čia jau blogai ar dar leistina norma?
Dar skaitosi gerai, bet skaičius jau ribinis.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai