Karolytia parašė:
Oho, man sakė 2 savaites palaukti.
Turbūt priklauso ir nuo to, kiek tu polipu, kurioje vietoje bei kokio dydžio kiekvienos situacija gali buti skirtinga geriausia žinoma paklausti gydytojo
Karolytia parašė:
Oho, man sakė 2 savaites palaukti.
Turbūt priklauso ir nuo to, kiek tu polipu, kurioje vietoje bei kokio dydžio kiekvienos situacija gali buti skirtinga geriausia žinoma paklausti gydytojo
Magnolija123 parašė:
Sveikos, merginos. Gimdos polipą šalino kovo viduryje Kauno klinikose, šiandien nuėjau į konsultaciją pas ginekologą ir vėl mato darinį panašų į polipą. Sako, reiki…
Man irgi panašiai. Š.m. Vasarį turėjau histeroskopiją, o dabar vėl mato ataugusius ir rekomenduoja šalinti... Man bus 4 operacija... Visos per nepilnai pusantrų metų
Minija parašė:
Man irgi panašiai. Š.m. Vasarį turėjau histeroskopiją, o dabar vėl mato ataugusius ir rekomenduoja šalinti... Man bus 4 operacija... Visos per nepilnai pusantrų met…
O ką gydytojai rekomenduoja, kad sustabdyti jų augimą?
Magnolija123 parašė:
O ką gydytojai rekomenduoja, kad sustabdyti jų augimą?
Vienintelė išeitis - hormoniniai kontraceptikai, spiralė, bet netinka, nes planuojame nėštumą. Dar ne vienas gydytojas yra sakęs, kad pastojus susitvarko ši bėda ir nebeatauginėja
Niu va ir aš pagaliau draugę turiu. Truputi tik skaudėjo kai įdėjo. O dabar pamaudžia spazmais,labai greitai sureagavo, kažin ir kitom taip? išgėriau vaistų. Ir kraujuoti pradėjau iš kart. Tikiuosi nesites ilgai. Tik džiaugiuosi ,kad nuostabi mano daktarė ,labai labai faina. Ir nuramino ir viską pasakojo.😇❤️
Sveikos. Turiu klausima tos kurios jau po operacijos kaip su kėlimu svoriu.Nes pazystama kazka sake kad negalima kelti kuri laika, nes turiu berniuka sverenti 11 kg 🫣🫣 baisu pagalvot kaip reiks tada ta laika prabut ne mazasis tik ropoja ir megsta ant ranku but panesiojamas 🫣🫣🫣
Meiles zodis parašė:
Sveikos. Turiu klausima tos kurios jau po operacijos kaip su kėlimu svoriu.Nes pazystama kazka sake kad negalima kelti kuri laika, nes turiu berniuka sverenti 11 kg…
Man sakė svorių nekelti,porą savaičių man 5kg🙈
Meiles zodis parašė:
Sveikos. Turiu klausima tos kurios jau po operacijos kaip su kėlimu svoriu.Nes pazystama kazka sake kad negalima kelti kuri laika, nes turiu berniuka sverenti 11 kg…
Man sakė iki 3kg tik kelti. Po 1,5kg rankai, kad būtų.
Meiles zodis parašė:
Negalima kelti, bet aš tą patį vakarą grįžus po operacijos kėliau dukrytę, tik kad svėrė ji tuo metu ne 11 , o apie 8 kg. 🙂