Faye parašė:
Duoda pora dezuciu meginuku ir lankstinuku bei Huggies pakuote, bet speneliu kremo nera. Speneliu kremas bus savivaldybes kraitelyje.
Ačiū 😊 aš iš rajono, tai pas mus seniūnija duoda 300e gimus kūdikiui.
Architektų g. 77, ŠiauliaiFaye parašė:
Duoda pora dezuciu meginuku ir lankstinuku bei Huggies pakuote, bet speneliu kremo nera. Speneliu kremas bus savivaldybes kraitelyje.
Padraika22 parašė:
Turbut radviliskis vienintelis nieko neduoda 🤣
mmatrioska parašė:
Turbut radviliskis vienintelis nieko neduoda 🤣
Mums davė knygelę🤭🤣🤣 vaiko dienoraštis ar kažkas panašaus🤣🤣 ir dar Čepononis vyrui ranką paspaudė,pasveikino🤭 tai su vyru juokemės,kad iš po Čepononio pasveikinimo net dovanų jokių nebereikia🤣🤣 toks žmogus teikėsi pasveikint🤭🤣🤣
Padraika22 parašė:
300 gausite per du kartus, 150 kai gims ir 150 kai sueis vieneri
LaimingaMamytee parašė:
300 gausite per du kartus, 150 kai gims ir 150 kai sueis vieneri![]()
Tą žinau, bet vistiek laabai gerai. Aš džiaugiuosi, kad ne kraitelį duoda. Daug ką gavom dovanų iš draugų ir giminių. O pinigai visada pravers 😊 bus ant sauskelnių 😊
Airinta parašė:
Mums davė knygelę🤭🤣🤣 vaiko dienoraštis ar kažkas panašaus🤣🤣 ir dar Čepononis vyrui ranką paspaudė,pasveikino🤭 tai su vyru juokemės,kad iš po Čepononio pasveikinimo …
Knygelę dabar duoda ligoninėj, tai ne iš miesto ji skiriama 😄 deja Radviliškis nieko neduoda 😒
Gizo parašė:
Sveikos! Kokia šiuo metu situacija su gimdyvių lankymu? Taip pat ar vis dar guldo po vieną į palatą?
Praeita savaite vis dar galiojo sena tvarka - testai, kaukes ir jokio lankymo. O palatos po gimdymo man atrodo visa laika vienvietes.
ReDi. parašė:
Knygelę dabar duoda ligoninėj, tai ne iš miesto ji skiriama 😄 deja Radviliškis nieko neduoda 😒
Tai Šiaulių mamytės gauna kraitelį ir 418€ vienkartinę išmoką ? O Radviliškietės, tik 418€ išmoką? 🤔😊
Austėja parašė:
Tai Šiaulių mamytės gauna kraitelį ir 418€ vienkartinę išmoką ? O Radviliškietės, tik 418€ išmoką? 🤔😊
Radviliskis nieko
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai