Tildė parašė:
Ne negėriau. Tik su mažuoju gėriau nuo devintos savaitės. Tai buvo prieš du metus.
Lentele hcg
Tildė parašė:
Ne negėriau. Tik su mažuoju gėriau nuo devintos savaitės. Tai buvo prieš du metus.
Lentele hcg
AlBa31 parašė:
Lentele hcg
Ar gali būt kad klysta, nes aš pagal appsa paskaiciavau dpo.
O testu nedariau.
Tildė parašė:
O testu nedariau.
Tai jums net pagal mm iseina 4sav+4d. Viskas tvarkoj.
AlBa31 parašė:
Manau viskas gerai. Jums turetu buti 4 savaites ir 2-3 dienos ( penkta savaite). Kad zinoti ar viskas gerai reiketu pakartoti tyrima po 2 dienu. Ikeliu lentele hcg …
Tai kad prg normalus. Mano tokio laiko buvo 49 prg ir gine sake viskas su juo tvarkoj.
linuteru parašė:
Tai jums net pagal mm iseina 4sav+4d. Viskas tvarkoj.
Nuraminote. Poryt einu pakartoti aviejų tyrimų. Įkelsiu.
Dėkoju labai.
Tildė parašė:
O testu nedariau.
Tikslia ovuliacija jums gali pasakyti tik jus, jeigu jautete arba darete ovuliacijos testus arba matavot bazine kuno temperatura. Appsas tik speliuoja 😉
Laimingaaa33 parašė:
Sveikos, merginos, paskutines mm buvo 06.05 siandien 18dpo HCG 512, nestumo gine gimdoje nematear buvo kam panasi situacija, kad tokio laiko nestumo dar nemato …
Gimdoje pasimato kai buna mazdaug 1000, pas mane buvo biski virs 1000 ir vos vos maziuka taskiuka pamate. Per anksti ejote manau 😊
Laimingaaa33 parašė:
Sveikos, merginos, paskutines mm buvo 06.05 siandien 18dpo HCG 512, nestumo gine gimdoje nematear buvo kam panasi situacija, kad tokio laiko nestumo dar nemato …
Padarykit po dviejų dienų tyrimą.
Manau, kad dar nėr ko lyst ten, anksti.
Laimingaaa33 parašė:
tikrai per anksti nuėjai. kitoj temoj juk merginos sakė kad nėštumas matomas nuo 1000hcg
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai