ievulyte parašė:
Savijauta šeip sau![]()
, jaučiasi kad ltrečias
. Laukiam mergytės :oops:. O jums pirmas vaikutis?.ko laukiates?
Pirmas, mergytes
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaievulyte parašė:
Savijauta šeip sau![]()
, jaučiasi kad ltrečias
. Laukiam mergytės :oops:. O jums pirmas vaikutis?.ko laukiates?
Pirmas, mergytes
iš savo pusės pirmą kartą gimdančioms patarčiau mažiau nervintis dėl gimdymo. kiekvienos moters skausmo slenkstis skirtingas, kiekvienos gimdymas skirtingas, bet kokiu atveju - natųralus ar su cp jis vistiek įvyks. pasidomėkite geriau pratimais, kuriuos galite atlikti gimdykloje ant kamuolio palengvindama kūdikio slinkimą žemyn. taiop pat rekomenduočiau jau pradėti domėtis pratimais, kuriuos galima atlikti po gimdymo. as pirmus du mėnesius visiškai neturėjau pilvo preso, todėl dabar jau esu pasiruošusi iš karto po gimdymo daryti ne tik kėgelio pratimus, bet ir presui duoti krūvį. o tos, kurios jau išėjote į dekretą - būtinai pradėkite skaityti apie žindymą. nesvarbu kaip gimus kūdikiui nuspresite - bent jau galėsite pasakyti, kad esate pakankamai apsišvietusi ir savo sprendima grindžiate mokslu įrodytais argumentais. su pirma dukra daug vargom su žindymu dėl netinkamos mano pačios mitybos, tad šįkart jau esu pasiruošusi keisti situaciją iš pagrindų ir manau tų problemų išvengsiu. o va štai dėl paties gimdymo visiškai nesuku galvos. vistiek išlįs - niekur nedings
alywuoge parašė:
iš savo pusės pirmą kartą gimdančioms patarčiau mažiau nervintis dėl gimdymo. kiekvienos moters skausmo slenkstis skirtingas, kiekvienos gimdymas skirtingas, bet ko…
va va, svarbiausia domekites zindymu, 100% pritariu!
alywuoge parašė:
iš savo pusės pirmą kartą gimdančioms patarčiau mažiau nervintis dėl gimdymo. kiekvienos moters skausmo slenkstis skirtingas, kiekvienos gimdymas skirtingas, bet ko…
Nors gimdysiu pirma karta,bet labai rekomenduoju nueiti ir i kursus busimiems tevams. Mes su vyru lankem "Tapk mama". Labai labai daug naudingos informacijos nuo pastojimo iki vaiko raidos☺️
Jank16 parašė:
Nors gimdysiu pirma karta,bet labai rekomenduoju nueiti ir i kursus busimiems tevams. Mes su vyru lankem "Tapk mama". Labai labai daug naudingos informacijos nuo pa…
Kaip tik uzsirasiau i juos.
Terax parašė:
Gal kuri liepa gimdysit?![]()
Gimdysiu
Jank16 parašė:
Nors gimdysiu pirma karta,bet labai rekomenduoju nueiti ir i kursus busimiems tevams. Mes su vyru lankem "Tapk mama". Labai labai daug naudingos informacijos nuo pa…
As irgi siuos kursus esu lankius. Atsiliepimai patys geriausi
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai