Indrute24 parašė:
Kirpykloj noreciau, vistiek patogiau nei namie![]()
tai jai tinka sestadienis sis, arba kitas savaitgalis ir sestadienis ir sekmadienis galit uzsirasyt
Indrute24 parašė:
Kirpykloj noreciau, vistiek patogiau nei namie![]()
tai jai tinka sestadienis sis, arba kitas savaitgalis ir sestadienis ir sekmadienis galit uzsirasyt
pajūrio kopa parašė:
priklausomai nuo ti kelinta valanda maitinu apie pietus, tai dazniausia einam apie 1-2 valbiski pavazinejam ten, kartais iki zardes prudeliu nueinam ir grizta :…
mes irgi panasiu laiku vaikstom
Sveikos, mamytes, kazkada rasiau apie lopsines, taip kad jau galima registruotis visoms norincioms, dalinuosi info
Įdomu besilaukiančioms, kūdikius auginančioms šeimoms! Organizuojami lopšinių ir žaidinimų mokymosi užsiėmimai! Švelniai niūniuojamos lopšinės kuria savitą pasaulio suvokimą, mylavimai, sūpavimai stiprina saugumo jausmą, žaidimai su pirščiukais, rankytėmis, kojytėmis, įvairūs ratavimai, kykojimai lavina vaiko fizines ir psichines galias. Šimtmečius gyvuojanti tradicinė tautosaka ne tik seniau buvo, bet ir dabar gali tapti Jūsų vaikui pagrindine aplinkos pažinimo, lavinimo ir auklėjimo priemone - ateikite į Klaipėdos miesto savivaldybės etnokultūros centro užsiėmimą "Lopšinės ir žaidinimai" (projektas "Tradicija šeimai") kovo 10 d., pirmadienį, 11 val. Adresas - Daržų g. 10. Užsiėmimas nemokamas, bet būtina registracija tel. 8 46 312113.
Taskelis. parašė:
Sveikos, mamytes, kazkada rasiau apie lopsines, taip kad jau galima registruotis visoms norincioms, dalinuosi info![]()
Kaip šaunu! Nu kvailas klausimas, bet ar su vaikučiais?
Subtiliai parašė:
Kaip šaunu! Nu kvailas klausimas, bet ar su vaikučiais?![]()
uzdavei man iskilusi klausima
zhanute parašė:
uzdavei man iskilusi klausima![]()
Gerai, kad ne aš viena su tokiais klausimais
bet gal nurodytu numeriu pasiskambinus pasakys :))
Subtiliai parašė:
Gerai, kad ne aš viena su tokiais klausimaisbet gal nurodytu numeriu pasiskambinus pasakys :))
reikes pabandyti
Subtiliai parašė:
Kaip šaunu! Nu kvailas klausimas, bet ar su vaikučiais?![]()
Galima su vaikuciais dalyvauti, galima ir vienoms, kaip mamytems iseina
bent jau taip man sake kai kalbejom, galite dar patikslinti kai skambinsit registruotis
enziuke parašė:
Mamytes, mums laaaaabai netinka pampers firmos pamperiukaiGal ka sudomins?
Gaila, kad ne 4 dydis... Mums mažiems jie taip pat netiko, bet dabar nusipirkome tai puikiai tinka..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai