FFroska parašė:
Plišau labai minimaliai ir bent jau man nieko nekirpo...
Tai va idomu ar nekerpa ir buna daugiau plysimu, nes girdejus kad geriau kirpt nes graziau ir lengviau susiut nei kaip buna didelu plysimai...
Miško g. 27, KaunasFFroska parašė:
Plišau labai minimaliai ir bent jau man nieko nekirpo...
Tai va idomu ar nekerpa ir buna daugiau plysimu, nes girdejus kad geriau kirpt nes graziau ir lengviau susiut nei kaip buna didelu plysimai...
Morena parašė:
Sveikos, as tokiu klausimu, del plysimu kirpimu😬 ar pries dtument jai mato kad gali plysti kerpa? Nes daug kas sako kad praktiskai visom kerpa🙈
Vaiko galva strigo ir iškart matė, kad jei plyšiu, tai stipriai. Tai iškart kirpo. Po to pora stūmimų is viskas
kristute1 parašė:
Vaiko galva strigo ir iškart matė, kad jei plyšiu, tai stipriai. Tai iškart kirpo. Po to pora stūmimų is viskas![]()
Ai tai nera kad taip jog nekirptu kaip mato kad reikia😊
kristuulka parašė:
Pasiklaust ar gali kirpti, nes sako matau jog plyši. Kirpimą lengviau sutvarkyti negu plysima.
Va va ir as ta girdejusi kad lengviau kirpima sutvarkyt nei plysima ar plysimus sakau todel paklausiu ar kerpa?
Morena parašė:
Va va ir as ta girdejusi kad lengviau kirpima sutvarkyt nei plysima ar plysimus sakau todel paklausiu ar kerpa?
Manęs gimdykloje klausė kokie yra mano lūkesčiai ir norai, tai aš iš karto pasakiau, jog noriu, kad kirptų jeigu matys, kad galiu plyšti. Kai sunkiai sekėsi išstumti sūnų, akušerė paklausė ar sutinku, kad truputį įkirptų. Man sutikus taip ir padarė
GiGin parašė:
Manęs gimdykloje klausė kokie yra mano lūkesčiai ir norai, tai aš iš karto pasakiau, jog noriu, kad kirptų jeigu matys, kad galiu plyšti. Kai sunkiai sekėsi išstumt…
Nu smagu girdet 👌 nes skauda po to bet gal maziau siuliu nei kad plysus keliuose vietose🤔
Morena parašė:
Nepamenu ar klausiau, del naktiniu i gimdykla duoda ar savo turet ir i palata ir i gimdykla?
Viską duoda
Morena parašė:
Nu smagu girdet 👌 nes skauda po to bet gal maziau siuliu nei kad plysus keliuose vietose🤔
Na aišku visoms skirtingai, bet man po gimdymo net neprireikė vaistų nuo skausmo. Sėdėti galėjau praktiškai iškart
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai