akmaya parašė:
Sveikos. Pradėjau domėtis primaitinimu po truputį. Pasidalinkit patirtimi, ar duoti MP prieš košę ar po jos?skirtingai visur rašo, įdomi jūsų nuomonė…
Duodavau po košės. Pamažu košės suvalgydavo vis daugiau, o mp mažiau.
akmaya parašė:
Sveikos. Pradėjau domėtis primaitinimu po truputį. Pasidalinkit patirtimi, ar duoti MP prieš košę ar po jos?skirtingai visur rašo, įdomi jūsų nuomonė…
Duodavau po košės. Pamažu košės suvalgydavo vis daugiau, o mp mažiau.
akmaya parašė:
Viskas priklauso kiek planuojate zindyti. Jei neilgai, tai pienas po koses, jei ilgai, pries kose. Cia ne taisykle, bet labai daug atveju zinau, kai pieno davimas po koses pakiso koja zindymui.
Vasarosgaiva parašė:
Viskas priklauso kiek planuojate zindyti. Jei neilgai, tai pienas po koses, jei ilgai, pries kose. Cia ne taisykle, bet labai daug atveju zinau, kai pieno davimas p…
Mitas. Kai vaikas žindomas, kada jis pats nori, t.y. pagal poreikį., košės žindymui jokių nei kojyčių, nei rankyčių nekiša
Nesvarbu po ar prieš košę. Pati kai pradėjau primaitinti, skaičiau visokių nuomonių, bet galiausiai žiūrėjau pagal vaiką, žindymo su kietu maistu nederinau, nes žindė kada norėjo.
Sveikos mamytes. Nu pasakykit jus man durnai, kiek mažyliui per dieną kosytes duoti? Mums beveik 5 mėnesiukai. Valgom MP, prieš 2 savaites kažkur pradėjau primaitinti kosyte(darzoviene) , nes matau kad jam neužtenka mano pienuko. Valgo jis labai skaniai ir daug(apie 200ml),po to dar ir MP geria. Po kokių 2,5-3val vėl nori valgyti. Jei duodu tik MP tai pasisotina 10min,arba po pusvalandžio ant krūties pradeda verkti šiandien daviau kosyte 3 kartus. Ir galvoju, gal negerai? Gal per daug? Kad neuzsikimstu skrandis. Žodžiu, nerandu ramybės ir nelabai kur randu atsakymą. Naktį valgom tik MP. Būsiu dėkinga už atsakymus ❤️
Yuppy parašė:
Sveikos mamytes. Nu pasakykit jus man durnai, kiek mažyliui per dieną kosytes duoti? Mums beveik 5 mėnesiukai. Valgom MP, prieš 2 savaites kažkur pradėjau primaitin…
Labas, manau duokit ir 3 kartus jei tik nori, bet gal nepilna porcija. Viduriukai gali uzkieteti. As pradzioje duidavau ganetinai skystas koses, bedeliu su pilvuku neturejom.
Kai pradejau primaitinima ir jau valge 2 kartus, maitindavau mp tik pries miega. Po kurio laiko nebeduodavau diena. Siuo metu liko tik naktinis maitinimas.
Nu atrodo, kad jis ir daugiau suvalgyti, jei tik duočiau, kai tik tik pamato šaukštą, tai ir ziojasi. Jau jei nenori, tais žaisti pradeda. Kas buvo tik 2 kartus. Todėl ir metausi su tuo davimu, kad blogai nepadaryti.. Nes po kosytes, kaip jau ir minėjau dar daug mp išgeria. Tai tada mazinsiu kosytes kiekį.
Yuppy parašė:
Nu atrodo, kad jis ir daugiau suvalgyti, jei tik duočiau, kai tik tik pamato šaukštą, tai ir ziojasi. Jau jei nenori, tais žaisti pradeda. Kas buvo tik 2 kartus. To…
O kas jum is vis rekomendavo taip anksti primaitinima pradet? Vaikelio skrandis susiformuoja pilnai 6 menesi kai jau vaikas sedi savarankiskai pats. Laabai daug koses suvalgot, manau daugiau mp duoti kart yra sveikiau nei skrandi tampyti
K25D parašė:
O kas jum is vis rekomendavo taip anksti primaitinima pradet? Vaikelio skrandis susiformuoja pilnai 6 menesi kai jau vaikas sedi savarankiskai pats. Laabai daug kos…
Mūsų vaikų daktarė rekomendavo. O ir mano pienuko jam manau, nebeuzteko, nes tik pavalgęs mp verkdavo, kisdavo rankas į burną lyg nevalgęs būtų. Pradėjus primaitinima susitvarke. Ir miegoti geriau pradėjo.
Yuppy parašė:
Mūsų vaikų daktarė rekomendavo. O ir mano pienuko jam manau, nebeuzteko, nes tik pavalgęs mp verkdavo, kisdavo rankas į burną lyg nevalgęs būtų. Pradėjus primaitini…
Tai gal jusu vaikui augimo suolis, gal dantukai kalsis. Priezasciu gali buti n. O daktare primaitinti gali rekomenduoti tik tuomet jei kraujo rodikliai yra negeri..
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai