Diskusija perkelta iš kitos temos
Panašu kad būsima mamyte jauna, ir neplanavo nėštumo. Bet taip, greičiausiai laukiatės. Bet ta, patvirtins tik ginekologas.
Diskusija perkelta iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Turiu klausima vasario mėnesi dariaus aborta viskas tvarkoj buvo kovo pabaigoj sulaukiau mėnesiniu kaip ir priklauso dabar prieš gera savaite turėjau nesaugius santykius ir šendien tiesiog pasidariau testa parodė toki kaip ir vaiduokliuka tai pasidariau dar 3 ir dabar visi 4 testai turi antra neryškia juostele ar tai gali reikšti nauja nėštuma?
EmilyV20 parašė:
Turiu klausima vasario mėnesi dariaus aborta viskas tvarkoj buvo kovo pabaigoj sulaukiau mėnesiniu kaip ir priklauso dabar prieš gera savaite turėjau nesaugius sant…
Turėjote santykius, N testų || ir jums kyla klausimas ar galėjote pastoti? 🤦
EmilyV20 parašė:
Turiu klausima vasario mėnesi dariaus aborta viskas tvarkoj buvo kovo pabaigoj sulaukiau mėnesiniu kaip ir priklauso dabar prieš gera savaite turėjau nesaugius sant…
Pasidarykit kraujo tyrimus ir neliks vietos interpretacijoms
Coliuke147 parašė:
Bukit gera jei nenorit vaiku ir darotes abortus tai tiesiog naudokit kontracepcija... cia planoikiu grupe kur kitos ilgai negali susilaukti ir jom zodis abortas kai…
Dėja bet dėl aborto buvo gydijoju patarimas nenoriu šita tema išsiplėsti bet ne aborto tikrai nedarysiu tiesiog tikėjaus kažkokio atsakymo
EmilyV20 parašė:
Dėja bet dėl aborto buvo gydijoju patarimas nenoriu šita tema išsiplėsti bet ne aborto tikrai nedarysiu tiesiog tikėjaus kažkokio atsakymo
Kokio kito atsakymo galima tiketis matant 3-4 teigiamus testus? Na nejuokaukit.. vienas gali buti melagis, bet ne visi
EmilyV20 parašė:
Taip, jus laukiates
EmilyV20 parašė:
Sena nėštumą roda. Po persileidimo man gal 2 mėnesius rodė teigiama
Moterys ir tiek parašė:
Sena nėštumą roda. Po persileidimo man gal 2 mėnesius rodė teigiama
Man jau po nepilno mėnesio rodė neigiama
EmilyV20 parašė:
Man jau po nepilno mėnesio rodė neigiama
Kiek vienai gal skirtingai, ir gal nuo nėštumo dydžio priklauso.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai