2011.02.17 11:46 (prieš 15 m.)
nu labas visu pirma. Dabar tu man atrask komentara kur as kamnors liepiau spjaut i maitinima mp ir kist vaikui misini. vat dabar tai tikrai supykau ir man jau vienodai, pasakysiu viska. faktas kad tu isivaizduoji esanti isskirtine, jauciasi net is tavo rasymo manieros. tu geriausia mama o mes kitos kvaileles kazkokios kur nesugebam pasistengti del savo vaiku. pasiskaitytum savo komentarus is sono pamatyutum kaip viskas atrodo, bet aisku nesuprasi. taip tu isskirtine kad dejai vaiko prie tuscio papo kas 15 minuciu, tik deja tu negali sakyti ir svarbiausia zinot kaip elgesi kitos, as irgi vaika ant papo kabinau 3savaites tik kazkodel man tas nepagelbejo. buciau geresne motina jei vaikas butu ligoninej atsidures turbut taip. Ir dieve brangus is kur tavo faktai kad vaikai su misiniais bus nutuke, su skrandzio bedom ir pan? kas gali garantuot kad maitinamas mp toks vaikas nebus? nejuokink tikrai. o kad pazeminai savo komentarais ne viena tai faktas. aisku as neemiau i galva ir nelojau atsiprasant ant taves kitose temose, kaip turgaus boba. ir dar karta pasikartosiu kad as baltai pavydziu visoms laimingosioms kurioms iseina tas mp maitinimas ir gyvenime niekam nesakiau kad velniai nemate, imk misini, kam tu stengsies. turek sazines gal geriau nes galva guldau kad musu ne viena ir ne dvi uzsigavo, kai tu pati NETUREDAMA VISISKAI JOKIOS TEISES mum pasakoti kazkokiu teoriju, valio, dziaugiuosi uz tave, tau sekasi, gali maitinti pati savo vaika. Bet tai taves didvyre toli grazu nepadaro. ar tu zinai kiek mamu verkia misiniais maitindamos?? ar matei kiek asaru as isliejau maitindama tuo prakeiktu misiniu kad vaikas slapias budavo??? as tik noreciau kad tu pajustum ta jausma ir atsidurtum tokiose situacijose, kad nusisauk bet tau nesigaus, susidraskyk kad nori. tada gal pagalvotum pries snekedama. skaitau tavo pasisakyma vel ir vel ir nesuprantu kas tau yra negerai??? sakai nesmerkiu mamu bet kiekvienam sakiny jauciasi kazkas kita. ir taip zinoma kad as pati kompleksavau ir kompleksuoju, man dar dabar sunku kalbet kai kas paklausia kodel taip ir anaip, kodel ir kada misinius pradejom valgyt. ne debile gal as kokia kad nesuprasciau elementariu dalyku??? As tik sakau kad tu Jautiesi labai didele mokytoja, kas tau visiskai nepriklauso. tai pagal tave iseina kad toookie skaiciai misiniais maitinanciu mamu tai yra nevykeles, tingines?? gal visos stresus patyrusios kaip simukas?? o ka ne stresas kai tau mazeja pieno arba vaikui neuztenka, arba tu petr para po kelias valandas pamiegi??? yra daug dalyku gyvenime. o uzbaigti tuo noreciau kad kaip tu sakai, ka mes ismanom apie pieno turejima ir naturalu matinima, tai lygiai taip pat ka tu ismanai apie tokias situacijas kaip musu???