Darija 12345 parašė:
O ar yra kazkam cia esanciom buve , o gal aplink Jus buvo tokiu atveju, kai antikuniai pridare zalos ? 😕
Pas mane yra, bet ne siais laikais. Del kilusiu komplikaciju seimai gydytojai nebeleido tureti vaiku, bet tai dukrai jau 24
Darija 12345 parašė:
O ar yra kazkam cia esanciom buve , o gal aplink Jus buvo tokiu atveju, kai antikuniai pridare zalos ? 😕
Pas mane yra, bet ne siais laikais. Del kilusiu komplikaciju seimai gydytojai nebeleido tureti vaiku, bet tai dukrai jau 24
egliuukas parašė:
Sveikos,kurios esate su - kraujo grupe,ar esate daug kartų persileidusios dėl to?![]()
Abu vaikai iš pirmo karto
ie.va parašė:
Abu vaikai iš pirmo karto![]()
Vyras pliusas?
kaip pati pradžia,nebuvo kažkokių gręsiančių ir panašiai?
egliuukas parašė:
Sveikos,kurios esate su - kraujo grupe,ar esate daug kartų persileidusios dėl to?![]()
Ne, mums viskas gerai buvo. Abu vaikai gime su neigiamais, nors vyras pliusas pas mane
antikunius suleido man ir tiek, jokio diskomforto del to nepatyriau
egliuukas parašė:
Vyras pliusas?kaip pati pradžia,nebuvo kažkokių gręsiančių ir panašiai?
Mano vyras pliusas, nuo 9 ar 10 sav buvo gresiantis, kiek su neigiama susije - nezinia
egliuukas parašė:
Vyras pliusas?kaip pati pradžia,nebuvo kažkokių gręsiančių ir panašiai?
Vyras pliusas, abu vaikai irgi pliusai. Nėštumai lengvi, vaikučiai geltos neturėjo
Sameri parašė:
Sveiki,
man ketvirtas nestumas, pirmas sekmingas, antras abrazija, po kurios suleido imuno…
Belieka laukti antikuniu tyrimo. Gali buti visaip. Man pirmas buvo sekmingas, antras abrazija, po kurio suleido imunoglobina, trecias dar tik 11 sav, bet dare jau antikuniu tyrima pokolkas ju nera. Bet svarbiausias antikuniu tyrimas bus veliau, tiksliai nepamenu kurioj savaiteje, 26 gal. Gal pataisys mane merginos, kurios tiksliai zino
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai