Vikuti parašė:
Valiukienė. Tik nežinau ar ji vis dar dirba. Nes tada kalbėjo,kad planuoja išeiti,bet kurį laiką dar tikrai dirbo.
dirba dirba, aš pas ją lankausi ;) na tada šiek tiek ramiau, kad mano gydytoja nėra kategoriška šiuo klausimu
Vikuti parašė:
Valiukienė. Tik nežinau ar ji vis dar dirba. Nes tada kalbėjo,kad planuoja išeiti,bet kurį laiką dar tikrai dirbo.
dirba dirba, aš pas ją lankausi ;) na tada šiek tiek ramiau, kad mano gydytoja nėra kategoriška šiuo klausimu
gintia parašė:
Kituose miestuose pvz.Klaipedoja merginos turi pacios nusipirkti epidura ir atvaziuoja gimdyti jau turedamoskiekvienam mieste matyt savaip.
bet kažkur skaičiau, kad epidūras nemokamas ir jei reikalauja pirktis, kad galima kažkur kreiptis, nes taip būti negali
turtelis parašė:
bet kažkur skaičiau, kad epidūras nemokamas ir jei reikalauja pirktis, kad galima kažkur kreiptis, nes taip būti negali![]()
As irgi esu sita girdejusi
Bet manau kai lauki gimdymo arba tuo metu maziausiai tai rupi ir nenorisi ieskoti tiesos.
Jeigu Jusu gine dirba ligonineje as siulyciau su ja aptarti si reikala ;) nes as kai laukiausi ir domejausi buvo pasakyta sunki situacija pas mus, bet imanoma.
As gimdziau Marijampoleje, nors gimdymas nebuvo varginantis ar skaumingas, bet anta karta taip pat nerimauciau ir bijociau
o siaip viskuo buvau patenkinta. Nueikit i paskaitele organizuojama primaitinimo, gimdymo. Aprodys palatas, gimdykla ir t.t. susipazinsit su aplinka,sesute, bus drasiau
Gauti epidura sunku nakti, nes buna vienas anestezol. Ir jei yra extra atvejis, jis neateina. Diena lengviau nes buna jie keliese. Man taip paaiskino. Gimdziau nakti.epudura gavau per kelis kartus.del ko lb pykau. Nes gavau parekt tam tarpe. Tik po visko supratau kdl, nes man viskas greit vyko. Norejo, kad gimdyciau as, o ne akusere. Siaip si procedura pas mus bent vadinama privilegija kazkokia. Nes ji ale nebutinybe, tdl nieks per galva nesivercia. Uz ja gavau susimoket. Kaune ir zinau, kad liepe nusipirkt. Vyras i vaistine bego. Bet tas buvo diena. Jei kada sugalvosiu dar gimdyt, vel bandysiu pasinaudot sia privilegija. Kiekvieno gimdymo skausmai kitokie, zmogus ir skirtingai ji pakelia. Nematau tikslo vaidint didvyre, ko pasekoje gali nebeturet jegu paciam gimdymui. Ir kaip akusere sake, gimdom mes arba cezari galiausiai reik daryt. As uz epidura. Galiu but nulinciuota
gintia parašė:
Jeigu Jusu gine dirba ligonineje as siulyciau su ja aptarti si reikala ;) nes as kai laukiausi ir domejausi buvo pasakyta sunki situacija pas mus, bet imanoma.
Butinai dekreto metu eisiu i paskaiteles ir aptarsiu del nuskausminamuju, kai jau paliesim gimdymo tema ir planiuka ;)
dine parašė:
Gauti epidura sunku nakti, nes buna vienas anestezol. Ir jei yra extra atvejis, jis neateina. Diena lengviau nes buna jie keliese. Man taip paaiskino. Gimdziau nakt…
As sutinku su jumis ;) irgi daugelio galiu buti nulinciuota, bet esu uz epidura ir nenoriu vaidinti didvyres
aisku planai planeliai, ne viskas pagal plana gaunas, bet butinai domesiuosi sia galimybe ir jei tik galesiu pasinaudosiu ;)
Pirmąjį kaip gimdžiau,tikrai norėjau nuskausminimo,bet negavau.Kadangi gimdymas neprasidėjo pats,skatino,tai nenoriu net prisiminti....Dukrą kai gimdžiau,tai prieš pat stumimą vis dar laukiau kad jau skaudės,kada bus baisiausia,bet dukros sulaukiau greičiau nei.skausmo
tai.manau viskas priklauso nuo aplinkybių,nenusiteikit kad tikrai reikės epidūro,bet jei bus sunku ir suteiks malonę,tikrai neatsisakyčiau
MaDoona parašė:
Pirmąjį kaip gimdžiau,tikrai norėjau nuskausminimo,bet negavau.Kadangi gimdymas neprasidėjo pats,skatino,tai nenoriu net prisiminti....Dukrą kai gimdžiau,tai prieš …
Bet sako antras dazniausiai gimsta greiciau ir lengviau ;)
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai