jasmontaite parašė:
Tai va man irgi ta pati pasakojo, kad gimdo kambariuke kazkokiam, kad darbininkai vaiksto. o viena pazystama sake kad darbai vyks iki vasaros mazdaug. na kita savai…
fuj fuj as tada irgi nenoriu ten kolidoriuj gimdyt!
jasmontaite parašė:
Tai va man irgi ta pati pasakojo, kad gimdo kambariuke kazkokiam, kad darbininkai vaiksto. o viena pazystama sake kad darbai vyks iki vasaros mazdaug. na kita savai…
fuj fuj as tada irgi nenoriu ten kolidoriuj gimdyt!
Laukianti mažiuko parašė:
O prie ko čia renovacija?..Ligoninę renovuoja?
renovuoja ligonine ir gimdymo skyriu, visas gimdyklas taip pat.. todel jos uzdarytos ir nerginos gimdo gimdymo syriaus kolidoriuje esancioj gimdyklelej kazkokioj, ten man atrodo,kur mazas proceduras atlikdavo aksciau
kastela parašė:
renovuoja ligonine ir gimdymo skyriu, visas gimdyklas taip pat.. todel jos uzdarytos ir nerginos gimdo gimdymo syriaus kolidoriuje esancioj gimdyklelej kazkokioj, t…
Eina sau.....
Nu nenoriu tada aš gimdyt Mažeikiuose. Ir šiaip labiau apie Šiaulius galvojau, nežinau, bet nekelia pasitikėjimo man tie Mažeikiai ir jų daktarai....
Eina sau.....Nu nenoriu tada aš gimdyt Mažeikiuose. Ir šiaip labiau apie Šiaulius galvojau, nežinau, bet nekelia pasitikėjimo man tie Mažeikiai ir jų dakt…
Na as anglijoj gimdysiu, bet jau buvau nusistaciusi, kad jei prireiktu lietuvoj gimdyt, tai lekciau iki siauliu, ne mazeikiuos...
IevaDrun parašė:
Na as anglijoj gimdysiu, bet jau buvau nusistaciusi, kad jei prireiktu lietuvoj gimdyt, tai lekciau iki siauliu, ne mazeikiuos...![]()
O kažin kaip viskas vyksta jei planuoji gimdyt kitam mieste? Reikia važiuot tartis pas kažkokią gydytoją, kad nori pas ją gimdyt ar kaip?...
Neįsivaizduoju net kaip viskas vyksta...
O kažin kaip viskas vyksta jei planuoji gimdyt kitam mieste? Reikia važiuot tartis pas kažkokią gydytoją, kad nori pas ją gimdyt ar kaip?...Neįsivaizduoju …
Klausiau mamos, nes ji siauliuos gimde (aisku pries daug metu) tai skambinosi I siaulius tiesiai I ligonine ir po to vaziavo uzsiregistruot ten
nors dabar gali buti, kad gausi eit pas savo gydytoja prasyt siuntimo I siaulius
IevaDrun parašė:
Klausiau mamos, nes ji siauliuos gimde (aisku pries daug metu) tai skambinosi I siaulius tiesiai I ligonine ir po to vaziavo uzsiregistruot tennors dabar gali b…
Nu reikės užklausti pažįstamų kurios gimdė ne Mažeikiuose...
Nuvaziuoji i koki nori miesta ir gimdai, nereikia nieko;)
Mes buvom Siauliuose kursuose nes pries du metus nebuvo jokiu paskaitu apie tevyste Mazeikiuise. Tai sesutes sake kur nori ten gimdai. Siuntima israsineja tik tada kai tau jau praejo terminas, bet ir tada vaziuoji ku nori, kad ir i Vilniu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai