kastela parašė:
ar geri kokius vitaminus?
taip geriu elevit
kastela parašė:
ar geri kokius vitaminus?
taip geriu elevit
Laukianti mažiuko parašė:
Man taip pat labai tamsios. Čia nuo vitaminų taip. Jeigu geri kažką tai visko gali būti, kad nuo jųnesijaudink
![]()
geriu elevit, ir vakar pabaigiau magnio miltelius gerti nes gyd sake 10 dienu pagerti nes meslungis kojas traukdavo rytais
aciu nuraminot sirdele
Deimut parašė:
taip geriu elevit
Man nuo elevit budavo juodos ismatos bet del gelezies jos tokios yra
ercola parašė:
Man nuo elevit budavo juodos ismatos bet del gelezies jos tokios yra![]()
mm.. na tada nera ko nerimauti
bet va kazko sona skaudet pradejo vakar snd
na gal praeis. Kiek sveriai pries nestuma ir kiek dabar? kiek priaugai?
Deimut parašė:
geriu elevit, ir vakar pabaigiau magnio miltelius gerti nes gyd sake 10 dienu pagerti nes meslungis kojas traukdavo rytaisaciu nuraminot sirdele
![]()
![]()
Taiu aš irgi elevit geriu. ir papildomai magnį ir dar geležį kartais, nes man trūksta jo
Deimut parašė:
mm.. na tada nera ko nerimautibet va kazko sona skaudet pradejo vakar snd
na gal praeis. Kiek sveriai pries nestuma ir kiek dabar? kiek priaugai?
![]()
pries nestuma sveriau 62kg o dbr jeigu svarstykles gerai rodo tai 69kg. Vis planuoju nusipirktu geresnes svarstykles bet visad uzmirstu
o tu? o sona man kaskada irgi skaudejo 2 dienas atrodo kad lelius i sonkaulius ilindes buvo
bet praejo daugiau niekad nebeskaudejo
kastela parašė:
kadangi dare tyrimus del apsigimimu, vadinas jai juos dare genetikai.. o genetkai pasako 100 lyti![]()
Apšvietei
ercola parašė:
As paskutiniu metu labai i saldainius ikritus esuzinau kad negalima daug bet atrodo pats organizmas praso ju
![]()
![]()
patikek ir as be saldumynu negaliu gyvent..
jei pats organizmas praso tai manau ju ir reikia
nemanau kad cia labai blogai ir nesuvalgom per diena kilogramais.. as va truputi baiksti valgau ir grauziu save nenoriu sustoret labai poto bus sunkiai numest
dar mamukas sako baik valgyt juos vaika nupenesi
tai zodziai istrigo tai bijot pradejau
nors be saldumynu neistveriu nors kazka saldaus turiu i diena suvalgyti.. Tai sakau kol gydytojai nieko neuzdraude ir tyrimai geri valgysiu jei tik kas blogai nustosiu :)))
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai