sveikos,
vaikuti pagimdziau 2024-01-31, jei planuociau 2, kaip skaiciuotu 2 vaiko vpa? kazkoks buvo pasirinkimas kad pagal palankesni varianta? dabar dar iki 01-31 busiu vpa, bet jau ismoku nebegausiu.. tai kaip tada ima tuos 12 men. be paskutinio?
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįalyvuoge311 parašė:
O pildant prašymą sodroje dėl vpa ten iš karto prašo nurodyti ar tėtis naudosis neperleidžiamais mėnesiais? Nes dar nenusprendėm kaip elgtis , kad aš ilgiau būčiau …
Neprašo nurodyti iš karto.
saulyna 2022 parašė:
sveikos,
Jei bent viena seno vpa diena diena patenka i skaiciuojamąjį laikotarpį, pažymėjus skaičiuoti palankesniu būdu,gausite tą patį kaip ir su pirmu.
Sveikos, merginos! Šiandien ginekologė supildė dekreto pažymą, bet nei esveikatoje, nei sodroje jokios pažymos nematau. Ar aš būsiu informuota el. paštu iš Sodros apie gautą pažymą ir tik tada galėsiu pildyti motinystės išmokos ir NPD prašymus ar galiu juos pildyti jei ir nematau dekreto pažymos sistemose? Ačiū!
2222 parašė:
Sveikos, merginos! Šiandien ginekologė supildė dekreto pažymą, bet nei esveikatoje, nei sodroje jokios pažymos nematau. Ar aš būsiu informuota el. paštu iš Sodros a…
Galit pildyti ir anksčiau. Sodroje turėtų matytis rytoj
2222 parašė:
Sveikos, merginos! Šiandien ginekologė supildė dekreto pažymą, bet nei esveikatoje, nei sodroje jokios pažymos nematau. Ar aš būsiu informuota el. paštu iš Sodros a…
Galit pildyti nors ir dabar.
Sodroj ziurekit suvestine apie isduotus el.nestumo ir gimdymo nedarbingumo pazymejimus..
Cavy parašė:
Jei bent viena seno vpa diena diena patenka i skaiciuojamąjį laikotarpį, pažymėjus skaičiuoti palankesniu būdu,gausite tą patį kaip ir su pirmu.
hmmmm.. o jei as ismokas gavau tik 16 men, rinkausi 18, tai 2 paskutinius buvo tetis, o as tuos 2 men. buvau atostogose mokamose ir biletenyje, tai skaiciuojasi senas vpa tie 16 men. ar iki tada, kai as nutrauksiunir iseisiu i darba?
Bambukas parašė:
Ar galima padaryti taip, kad vaiko priežiūros atostogos truktų 24 mėn, o išmokos būtų mokamos 18 mėn? Jeigu taip, tai kaip dėl tų papildomų 6 mėn - išėjusysis atost…
Bus draustas, jeigu darbe bus VPA.
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai