Varliukas parašė:
paauges...net nustebau pati, per kaledas dar geri buvo drabuziaio dabar jau pora kilogramu priaugau ir nebeilendu i drabuzius..
![]()
keip fainai...
Varliukas parašė:
paauges...net nustebau pati, per kaledas dar geri buvo drabuziaio dabar jau pora kilogramu priaugau ir nebeilendu i drabuzius..
![]()
keip fainai...
Varliukas parašė:
ech, suprantu ka reiskiakai veluoja ilgai...pati tai oerejau, kol nepageriau KT...na as tau jau pasakojau apie tai..![]()
jo jo.del to manau ir s pasneket su gine,kad tegu israso kokiem 3 men KT,kokiu silpnu,nes as siaip pries jas esu!!
nessey parašė:
na jei skauda, ti negerai,kai laukies....as kai laukiaus man irgi skaudejo...tada gyd pasake kad jau tada organizmas atmetinejo zirniuka,nes skausmai buvo iki asaru davede....grunai sareminio pobudzio skausmai buvo...![]()
net turi kazkokie spazmukai buti, nes gi gimda vistiek pleciasi ir susitraukineja....
nessey parašė:
na jei skauda, ti negerai,kai laukies....as kai laukiaus man irgi skaudejo...tada gyd pasake kad jau tada organizmas atmetinejo zirniuka,nes skausmai buvo iki asaru davede....grunai sareminio pobudzio skausmai buvo...![]()
Man maudzia, bet gine sake, kad del to kad vaisiuj reikia isitvirtint, nieko rimto, viskas gerai !
saule86 parašė:
jo jo.del to manau ir s pasneket su gine,kad tegu israso kokiem 3 men KT,kokiu silpnu,nes as siaip pries jas esu!!
tai va, gal pades tau saulyt...
Varliukas parašė:
net turi kazkokie spazmukai buti, nes gi gimda vistiek pleciasi ir susitraukineja....
ir as sita zinau is draugiu pasakojimu,tai sake kaip pries mmm buna toks jausmas mazdaug yra...
Monika17 parašė:
Man maudzia, bet gine sake, kad del to kad vaisiuj reikia isitvirtint, nieko rimto, viskas gerai !![]()
tai taip, as apie tai ir kalbu
Varliukas parašė:
tai va, gal pades tau saulyt...
labai tikiuosi,nes jau nebegaliu!!!
saule86 parašė:
ir as sita zinau is draugiu pasakojimu,tai sake kaip pries mmm buna toks jausmas mazdaug yra...
taip, labai panasus..tik sitie pastojus daznokai buna...
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai