Aš taip pat turėjau du ektopinius. Pirmas baigėsi su vidiniu kraujavimu neitariau kad tai nestumas buvo dar covid pandemija. Kadangi neitariau kad nestumas vaziavau i priimamaji Lazdynuose. Ten pradejau vemti, tapau balta kaip popoerius nes buvo prasidejes vidinis kraujavimas. Operacijos metu pasalino is pilvo srities daugiau nei litra kraujo aisku ir kiausintaki nes buvo jau viskas isplyse. Tuomet pastojau antra karta vaziuojant i darba mane istiko panikos ataka ir supratau kad kazkas negerai pilvelyje, tuo metu zinojau kad tai nestumas nes testas jau rode dvi juosteles nuvaziavau i Antakalni mane nenoriai patikrino ir pamate kad vel negimdinis. Isoperavo. Kadangi nuvaziavau laiku kitas kiausintakis nebuvo pasalintas. Tuomet nusprendziau pasidaryti kiausintakiu pratekamumo tyrima nes ieskojau priezasties kodel tie ektopiniai kartojasi. Pasidariau ji santariskiu vaisingumo centre su putomis tyrimas mokamas bet neskausmingas. Nustate kad kiausintakis nepratekamas. Ir pasiule IVF pagalba bandyti susilaukti vaikelio. Pradejome ivf kelia ir siuo metu man eina 21 nestumo savaite
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus