Gerda03 parašė:
Labutis, vakar daktaras pasake,kad nuo daugiau nei 8000 nukrito iki 6000 tai vaistai suveike ir tikekimes operacijos nebeprireiks. Laukiu šiandie daktaro vizito ka …
tai jei krenta hcg, turėtų viskas būti gerai. Stiprybės Jums!
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįGerda03 parašė:
Labutis, vakar daktaras pasake,kad nuo daugiau nei 8000 nukrito iki 6000 tai vaistai suveike ir tikekimes operacijos nebeprireiks. Laukiu šiandie daktaro vizito ka …
tai jei krenta hcg, turėtų viskas būti gerai. Stiprybės Jums!
Gerda03 parašė:
Jo kad krenta labai gerai! Echo aišku gal dar daugiau parodys, kitas reikalas rekomendacijos po visa ko pasidaryto kiaušintakio pratekamumo tyrima, ir su gydytojo konstultacija jeigu viskas ok bandyti vėl, mano situacijoje nors ir vaistu neprireike išsivaikščiojo iš to antro kiaušintakio vaisius, bet rizikavau nespėjau ir nepasidariau pratekamumo, nes sekantį mėnesį po persileidimo pastojau, tačiau kitu atveju manau geriau pasitikrinti pasikonsultuoti ir tada bandyti vėl
🙏💐
O mano situacija dariau pratekamuma viskas ok nors ir taip buvo aišku nes pastojusi pries tai buvau 3 kartus tik nesekmingai persileidau ta pati men po pratekamumo pastojau ir spekit uzstrigo kiausintakyje dare operacija net gydytojai stebėjosi saki po pratekamumo sekmingai pastoja o va cia ir nesugavo tai vyko geguzes men po to jokiu kibimu
Sveikos. Pirma karta po IVF pavyko pastoti.
Siandien 4+5... Mane neramina toks tarsi znybimas, tempimas labiau desineje puseje... nugaros apacios skaumas... as jau spejau prisigalvot visko, nezinau net kaip iki vizito nurimti, nes jis tik spalio 11 diena. Ar galeciau itarti negimdini? Kokie buna jo simtomai??
Uoga. parašė:
Sveikos. Pirma karta po IVF pavyko pastoti.
Siandien 4+5... Mane neramina toks tarsi znybimas, tempimas labiau desineje puseje…
Visoms skirtingai būna..man asmeniškai nebuvo jokių požymių. O skausmas nežymus būdingas nėštumo metu,juk viskas auga ten ir plečiasi
laubur parašė:
Visoms skirtingai būna..man asmeniškai nebuvo jokių požymių. O skausmas nežymus būdingas nėštumo metu,juk viskas auga ten ir plečiasi
As viska suprantu. Man irgi nera jokiu pozymiu, aprat sio ikyraus skausmo desineje... Labiausiai jis mane ir neramina...
Hcg nekartojau.. 9dpi buvo 298..
Zodziu, oi kantrybes kaip reikia islaukt pirmo echo
Uoga. parašė:
As viska suprantu. Man irgi nera jokiu pozymiu, aprat sio ikyraus skausmo desineje... Labiausiai jis mane ir neramina...
oho koks didelis hcg. 😮
Viskas bus gerai
Possi parašė:
oho koks didelis hcg. 😮
Viskas bus gerai
Kad jusu zodziai Dievui i ausi 🤍
Sianankt keiciant padeti taip sudiege desinej... tooks spazmas buvo... o jau 15dpi.
jau parasiau savo gydytojai. Sake turbut nieko tokio, bet vizita pasiankstinome
Uoga. parašė:
Kad jusu zodziai Dievui i ausi 🤍
Sianankt keiciant padeti taip sudiege desinej... tooks spazmas buvo... o jau 15dp…
Kada vizitas jums? Lauksim žinių ❤️
laubur parašė:
Kada vizitas jums? Lauksim žinių ❤️
Penktadienį. Parašysiu kaip kas poto
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai