mimi parašė:
Gyd. Dazniausiai siulo savus, nes manau turi is to naudos. Sutare buna su tam tikrom kompanijom.
Tai cia jokio skirtumo kokia klinika, kalbu apie pacias nipt rusis jau
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįmimi parašė:
Gyd. Dazniausiai siulo savus, nes manau turi is to naudos. Sutare buna su tam tikrom kompanijom.
Tai cia jokio skirtumo kokia klinika, kalbu apie pacias nipt rusis jau
mimi parašė:
Man sakė Rogalskis, kad geriausi yra Harmony ir Panorama. Pati Notera kompanija yra laikoma pasaulinė lydere. Tai manau imsim Notera Panorama👏 Manau šioje vietoje n…
Aš tą patį dariausi
Gintare41 parašė:
Tai cia jokio skirtumo kokia klinika, kalbu apie pacias nipt rusis jau![]()
Tai visose klinikose jos skirtingos. As irgi turiu omeny rusys. Tai kiekvienas gydytojad siulo, tai kas jam yra naudingiau.
Mes visgi rinksimės patikimiausius.
mimi parašė:
👏
As rugpjucio 25 diena einu, bus 12.3sav. Tai po konsultacijos ir apziuros darysiu. Zinoma noretusi anksciau krauja atiduot tyrimams... bet aj nepriskubesi, kaip sakant jau, geriau kuo tiksliau
Gintare41 parašė:
As rugpjucio 25 diena einu, bus 12.3sav. Tai po konsultacijos ir apziuros darysiu. Zinoma noretusi anksciau krauja atiduot tyrimams... bet aj nepriskubesi, kaip sak…
As irgi galvoju po genetikes. Tik bijau, kad laika blogai apskaiciavau🤷♀️
mimi parašė:
As irgi galvoju po genetikes. Tik bijau, kad laika blogai apskaiciavau🤷♀️
Na, tikekimes ne. Bet gi ginekologe turejo pasakyt kiek jums savaiciu ir tada jau lengva apskaiciuoti
Gintare41 parašė:
Na, tikekimes ne. Bet gi ginekologe turejo pasakyt kiek jums savaiciu ir tada jau lengva apskaiciuoti![]()
Tai per pirma vizita pasake 14d 6.1sav, o 24d pas kita gine buvau jau rode 9.1sav😳
Uzsirasiau pas genetike rugpjūčio 27
mimi parašė:
Tai per pirma vizita pasake 14d 6.1sav, o 24d pas kita gine buvau jau rode 9.1sav😳
Oho, betai koks skirtumas savaiciu😳
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai