salexa parašė:
Mano tulzies rugstis sokineja labai, pirmadieni 60, treciadieni 26, siandien 41.
Nezinau nuo ko, maistas toks pat ir tas pats. Lasines stato, skyscius geriu. Vaist…
O kodel dar via kamuoja jus? Juk jau galetumet gimdyti?🤔
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįsalexa parašė:
Mano tulzies rugstis sokineja labai, pirmadieni 60, treciadieni 26, siandien 41.
Nezinau nuo ko, maistas toks pat ir tas pats. Lasines stato, skyscius geriu. Vaist…
salexa parašė:
Man lašines net nestatė 🤷🏻♀️
Svarbu, kad vaisiui viskas gerai.
Bet tas niežėjimas veda iš proto...toks jausmas, kad ligoninėje jis tik paūmėjo.
Jums laukia 38 sav.?
Man daktare sakė ligoninėje jei tulžies r. nepavyksta sureguliuoti tai greičiausiai ten yra akmenukas.
O tas niežėjimas, kaip suprantu, labiau nuo kepenų fermenų, ne nuo TR?
Gaja parašė:
Is pradziu lauke 37 sav, o dabar kalba apie 38+6. Sake del gd butu gerai iki 38 sav. Tai dabar dienos stacionare vis laikaus.
V.r. parašė:
Man lašines net nestatė 🤷🏻♀️
Svarbu, kad vaisiui viskas gerai.
As tulzies neturiu jau 6 metai. Kepenu fermentai nesokineja stabiliai yra pakile.
Jau tikrai noriu gimdyti, man nuo vasario niezti tai net verkti jau noris kartais. Kas nakt i dusa lendu ir drekinu su kremais kuna.
salexa parašė:
Is pradziu lauke 37 sav, o dabar kalba apie 38+6. Sake del gd butu gerai iki 38 sav. Tai dabar dienos stacionare vis laikaus.
Vajej...man irgi jis nepraeina, nors daktare sako turi praeiti 🤷🏻♀️ Ne ilgai dar geriu vaistus, šiandien ketvirta diena, bet net menkiausio pagerėjimo nėra.
Įsivaizduoju kaip vargina 🥺 aš nuo gruodžio tirpstančiom rankom nuo riešo ir ištinusiais, skaudančiais sąnariais esu, nakti pabundu nuo skausmo, negaliu pajudinti plaštakų, pirštai pilnai nebesusilenkia, pirštu galai nebeatitirspta ir tapę nejautrūs, nebėra rankose jėgos dėl to krenta iš jų daigtai pastoviai, eilinio butelio vandens atsukti nebera rankose jėgos...
Dar hemarojus prisidėjo prieš mėnesį, o db dar šitas džiaugsmas.
Nekalbu apie tai, kad koks kelias praeitas dėl pastojimo...🤦🏼♀️
Kiek gali duoti aukščiausias panešt tom moterim. Sveikateles mums visoms ir pilvelio gyventojams 🙏🏻
V.r. parašė:
Kas savarankiškai tiriatės kaip vadinasi tulžies rūgšties tyrimas? Nes laboratorijos skėscioja rankom 🤦🏼♀️ Ačiū
Taip ir vadinasi, bet ne visur daro
V.r. parašė:
Kas savarankiškai tiriatės kaip vadinasi tulžies rūgšties tyrimas? Nes laboratorijos skėscioja rankom 🤦🏼♀️ Ačiū
Tulzies rugsties tyrimas, tikrai daro endemikas ir medicina practika
salexa parašė:
Tulzies rugsties tyrimas, tikrai daro endemikas ir medicina practika
Ačiū! Gal žinot kokia kaina ir per kiek laiko
atlieka? Nes mane ruošiasi vėl guldyti į linoninę po sav.vien, kad
atlikti šį tyrimą...ligonine daro ji tik pacientams stacionare, į mokamų tyrimų sąr.nėra įtraukę 🤦🏼♀️
V.r. parašė:
Ačiū! Gal žinot kokia kaina ir per kiek laiko
atlieka? Nes mane ruošiasi vėl guldyti į linoninę po sav.vien, kad
Aš darausi medica praktika tai padaro per 2 dienas, kaina apie 25e
naktinepaukstyte parašė:
Aš darausi medica praktika tai padaro per 2 dienas, kaina apie 25e
Ačiū labai! 🙏🏻
Jau užsiregistravau.
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai