Auskariuke parašė:
oi jos pas mane laisvo vejo direktoriai. dabar 29cd. mm buna 30-35. vakar ot pasidariau ryskus net akis bado. buvom atostogose tai nesekiau ot. siandien ot toks pat…
Pasidalinkit rezultatais rytoj!!!Linkiu isvyti ll ???
Auskariuke parašė:
oi jos pas mane laisvo vejo direktoriai. dabar 29cd. mm buna 30-35. vakar ot pasidariau ryskus net akis bado. buvom atostogose tai nesekiau ot. siandien ot toks pat…
Auskariuke parašė:
Cosmos parašė:
Deja,deja...o as sulaukiau menesienos...![]()
Laiku prasidejo....Ar velavo?Nenusiminkit....Sekantis bus ll ?
Cosmos parašė:
Deja,deja...o as sulaukiau menesienos...![]()
ar daug kraujuoji?o gal tik leliukas tvirtinasi gimdoje buna daug kam pakraujuoja
Auskariuke parašė:
Buna kad OV testas rodo nestuma?
Auskariuke parašė:
ka manot?
Sakyciau testas brokuotas sis,bandykite ryte su kitu testuku.
Bianka parašė:
Mano rytinis originalus ir paturbintas. Bet visgi įtariu kad pigūs testai yra pigūsjie visur meta vaiduoklį - 6dpo dar tik. Na už kokių 4 dienų elektroninį gal …
Sitam irgi vaiduokliauja neblogai. Man vis keistenybe kaip Jums taip anksti vaiduokliauja
genet parašė:
Sitam irgi vaiduokliauja neblogai. Man vis keistenybe kaip Jums taip anksti vaiduokliauja![]()
Tai td rodo 6dpo
fertility 10dpo
Bianka parašė:
Tai td rodo 6dpofertility 10dpo
![]()
O kraujo prisiduot neketinat?
Bianka parašė:
Mano rytinis originalus ir paturbintas. Bet visgi įtariu kad pigūs testai yra pigūsjie visur meta vaiduoklį - 6dpo dar tik. Na už kokių 4 dienų elektroninį gal …
Vaiduokliauja testukas
realu jeigu 10 dpo, o jeigu 6 dpo nu dar taip nemačiau
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai