enujavs parašė:
Bet aš dar bijau patikėt...Gal kurią buvo stipriai išdūrę šie testai?
![]()
o jums iš karto išryškėjo ar po kurio laiko? Nes jei po 5-10 min, gali ir meluot, mane taip apgavo...o jei iškart- tikrai sveikint galima <3
enujavs parašė:
Bet aš dar bijau patikėt...Gal kurią buvo stipriai išdūrę šie testai?
![]()
o jums iš karto išryškėjo ar po kurio laiko? Nes jei po 5-10 min, gali ir meluot, mane taip apgavo...o jei iškart- tikrai sveikint galima <3
Pupsi parašė:
Juostelės kontūrai pradėjo matytis po pusantros minutės
enujavs parašė:
Juostelės kontūrai pradėjo matytis po pusantros minutės![]()
Tai viskas super
Ryškėkit ir toliau :))
enujavs parašė:
Sveikos, dar kartelįNeiškenčiau ir šiandien grįžusi iš darbo pasidariau antrą testuką
Specialiai dariau tokį patį, kad matytusi skirtumas
Kadangi d…
Tai cia ryskus paryskejimas
manau pradekit dziaugtis!
Sveikos. Aš čia su tokiu klausimėliu... Šiandien dariausi NT ir kaip ir neigiamas būtų, bet geriau prieš lempą įsižiūrėjus prie T raidės matosi toks mažytis mėlynas ar tai violetinis neryškus taškelis... Ar čia galbūt skaitosi brokas ar tai gali reikšt kai ką kita? beje šiandien dar tik 18 ciklo diena
bulka parašė:
Sveikos. Aš čia su tokiu klausimėliu... Šiandien dariausi NT ir kaip ir neigiamas būtų, bet geriau prieš lempą įsižiūrėjus prie T raidės matosi toks mažytis mėlynas…
Idekite nuotrauka
18cd anksti, kada buvo ov?
bulka parašė:
Sveikos. Aš čia su tokiu klausimėliu... Šiandien dariausi NT ir kaip ir neigiamas būtų, bet geriau prieš lempą įsižiūrėjus prie T raidės matosi toks mažytis mėlynas…
Tai dar anksti testuotis
kiek dienų ciklas trunka?
Bianka parašė:
Wow tai jau pakankamai ryškus![]()
Mano toks pat buvo vakar ryte, siandien turejau susirgt ir nesusergu. Jau pas gine net uzsireginau kitai savaitei
Sveikinu!!!
Jis ir taip vos matosi, o nuotraukoj išvis nematyti... Ciklas pas mane visoks.. Paskutinius pora mėnesių 30-33, bet yra buvę ir mažiau arba kita kartą išvis beveik 2 mėnesius nebuvo... Ov ir vėl kažkaip keistai.. Maniau bus maždaug ciklo vidury, bet testukus pradėjau darytis iš anksto, tai spėju kad kažkur 9 ciklo diena, nes jau 10 buvo tik vaiduokliukas
bulka parašė:
Jis ir taip vos matosi, o nuotraukoj išvis nematyti... Ciklas pas mane visoks.. Paskutinius pora mėnesių 30-33, bet yra buvę ir mažiau arba kita kartą išvis beveik …
O bkt kada pakilo, nes jei jūsų ciklas 32-33, tai ov turėtų būti tik 18-20cd, kaip tik dabar. Per anksti ov testus darėt. Pradėt reiktų apie 12cd ir stebėt
nt dar tikrai nelaikas
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai