Ugneleee parašė:
Pikta, kad išvis tokie prekyboje tada yra. Kas nelaukia tai tikrai gali šoką įsivaryt :D</blockquo
O aš manau, kad tikrai bus teigiamas, dėl viso pikto pasikartokit kitą testą kuo greičiau 😊 linkiu, kad būtų teigiamas👌
Ugneleee parašė:
Pikta, kad išvis tokie prekyboje tada yra. Kas nelaukia tai tikrai gali šoką įsivaryt :D</blockquo
O aš manau, kad tikrai bus teigiamas, dėl viso pikto pasikartokit kitą testą kuo greičiau 😊 linkiu, kad būtų teigiamas👌
aksominisrukas parašė:
Labas rytas![]()
Rytinė bitutė, kažkaip tikėjaus išvysti ryškesnį pagaliuką![]()
Svarbu matosi
ryškėkit
Linanute parašė:
Rytoj ryte pasidarysiu Easy. Tiesa, jį dariau dar diena prieš šitą Pregna. Jame lyg kažką įžiūriu, bet sunku suprasti ar išdžiuvimas ar juostelė.
Rytoj su rytiniu jau turėtų geriau matytis jeigu tikrai esu nėščia
Azalija-777 parašė:
Va rytis easy mano. Aišku ryškėjimo negalima vertinti, skirtingus testus dariau. Bet dabar jau geriau matosi
Aš nieko nematau...ar blogai nufotografavot, ar kažkaip ne tą kampą paimėt...
Azalija-777 parašė:
Va rytis easy mano. Aišku ryškėjimo negalima vertinti, skirtingus testus dariau. Bet dabar jau geriau matosi
tikrai grazus vaiduokliukas! pamenu kai pas mane toks buvo ir pilna sau klausimu uzdavinejau laukiuos visgi ar ne
Azalija-777 parašė:
Man ta visai neigiamas, net seselis joks nekrenta antros juosteles vietoje.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai